kozan.gr: Καντίνα και εγκαταστάσεις φορητής έψησης στο δημοτικό κήπο Κοζάνης – Πού, πώς και πότε

6 Ιουνίου 2018
15:13

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει, με συγκεκριμένα στοιχεία, το πού, το πώς και το πότε, ο δήμος Κοζάνης και συγκεκριμένα η  Επιτροπή Ποιότητας Ζωής καθόρισε, με πρόσφατη απόφασή της, τις θέσεις υπαίθριου εμπορίου, για δραστηριοποίηση σε υφιστάµενους αδειούχους στάσιµου ή πλανοδίου εµπορίου µε αντικείµενο εκµετάλλευσης κινητή καντίνα και φορητή εγκατάσταση έψησης, για την περίοδο από 1 Ιουν- 30 Σεπτ 2018. Σχετικά µε τη χωροθέτηση καντίνας στο ∆ηµοτικό Κήπο προτάθηκε η χωροθέτησή της, εντός του ∆ηµοτικού Κήπου (πίσω από το φυλάκιο), με την υποσημείωση πως δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη  τραπεζοκαθισµάτων. Εναλλακτικά η καντίνα προτάθηκε να χωροθετηθεί στην είσοδο του Κήπου, σε
θέση στάθµευσης πλησίον της θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ. Σε ό,τι αφορά τα τέλη κατάληψης του χώρου προβλέπεται η καταβολή 120 ευρώ, ανά µήνα, για την καντίνα και 40 ευρώ, ανά µήνα, για τις θέσεις φορητής έψησης. Παρακάτω βλέπετε τις προτεινόμενες θέσεις και για τις δύο περιπτώσεις (καντίνα και εγκαταστάσεις φορητής έψησης, δηλ. µικρές ψησταριές για καλαµπόκια – ποπ κορν- µαλλί της γριάς – λουκουµάδες κτλ.). Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να έρθει προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης

 

 

 

 

4 σχόλια

  • Θα επιτρέπεται η είσοδος σε ζώα ή θα επανέλθει η απαγόρευση, όπως ήταν αρχικά σύμφωνα με τις πινακίδες; Γιατί τώρα δεν τολμάμε να πλησιάσουμε με παιδιά λόγω βρωμιάς και ασθενειών! Ποσο μάλλον αν έχει και φαγητό για να βρίσκουν τα ζώα! Η πρώην αντιδήμαρχος δεν τα σκέφτηκε καλά όταν καταργούσε τον κανονισμό!!!

    • Η απαγορευτική πινακίδα ηταν παρανομη,καλώς αφαιρέθηκε!
      Τις ασθένειες να τις φοβάστε οχι απο τα ζωα( δεν υπαρχει ανθρωποζοονοσος εκτός της λύσσας,η οποια δεν υπαρχει στην Ελλάδα) αλλα απο τα ανεμβολίαστα παιδάκια των ψεκασμένων γονέων που ειναι απειλή για την δημόσια υγεία.

  • Ανοησιες. Ενα αξιοπρεπες καφε με ομορφα τραπεζοκαθισματα που θα φροντιζε και θα φυλαγε το χωρο χρειαζεται. Ακου καντινα και ψησταριες! Κουφα και κακογουστα παντα.

  • Μπορεί η λύσσα να μην υπάρχει στην Ελλάδα όπως λες αλλά υπάρχουν τα αμάζευτα κόπρανα των κατοικιδιων που μερικά “ζωα” τα αφήνουν να χ… όπου να ναι χωρίς να τα μαζεύουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.