Ο ΕΟΣ Κοζάνης την Κυριακή 11.12.2016 Παγκόσμια Ημέρα Βουνού οργανώνει ορειβασία στον Όλυμπο

8 Δεκεμβρίου 2016
00:17
Κανένα σχόλιο

Η 11η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε από το 2003 ως Διεθνής Ημέρα Βουνού, από τα Ηνωμένα Έθνη. Αποτελεί μια ευκαιρία ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για τη σημασία των ορεινών περιοχών στη ζωή μας, να εντοπίσει τις ευκαιρίες και τους περιορισμούς στην ανάπτυξη των ορεινών περιοχών και να αφυπνίσει συνεργασίες που θα οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές για τις ορεινές περιοχές.

Ο Ε.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ την Κυριακή 11.12.2016 οργανώνει ορειβασία στον Όλυμπο.

Ξεκινώντας από την θέση Γκορτσιά θα γίνει ανάβαση από το κλασικό μονοπάτι προς το καταφύγιο της Πετρόστρουγκας (1950μ). Ώρες πορείας συνολικά με την επιστροφή περίπου πέντε.

Από εκεί μια ομάδα θα συνεχίσει την ανάβαση μέχρι την Σκούρτα, στα 2476μ υψόμετρο. Ώρες πορείας συνολικά με την επιστροφή περίπου επτά. Η επιστροφή θα γίνει ακολουθώντας το ίδιο μονοπάτι.

Απαραίτητος εξοπλισμός χειμερινού βουνού (γάντια, σκούφος, γκέτες κλπ ).

Αναχώρηση την Κυριακή 11.9.2015 στις 07.00 από το parking Μαρινόπουλου ( κάτω από το γήπεδο ).

Πληροφορίες – συμμετοχές στα τηλ. 6948001652 Αλ. Τσολάκης   & 6981025650 τηλ. Συλλόγου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.