Το ωραίο μήνυμα, της πρώην διευθύντριας του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης, Δώρας Μουστάκα, στους μαθητές της Γ’ Λυκείου του σχολείου, που ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου τις πανελλαδικές εξετάσεις

8 Ιουνίου 2018
00:15

Αφιερωμένο στους μαθητές της Γ΄τάξης του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης ή αλλιώς στους μαθητές που υποδέχτηκα, αλλά δεν θα ξεπροβοδήσω από το Λύκειο.

Και ήρθε η στιγμή για την οποία ετοιμαζόσασταν όλη τη σχολική χρονιά: οι πανελλαδικές εξετάσεις! Χέρια ιδρωμένα, στομάχι σφιγμένο και μία αίσθηση ότι δεν θυμάστε τίποτα!
Το πρωί θα προσέλθετε στο σχολείο με την ανησυχία ζωγραφισμένη στα μάτια σας και γω δεν θα μια εκεί να σας ευχηθώ «καλή επιτυχία» και να σας καθησυχάσω λέγοντάς σας ότι επικοινώνησα με το Υπουργείο και με διαβεβαίωσαν ότι φέτος τα θέματα θα είναι τα πιο εύκολα της δεκαετίας! Δεν θα είμαι εκεί για να έρθετε μετά τις εξετάσεις να μου πείτε «είχατε δίκαιο κυρία, ήταν εύκολα τα θέματα» ή « σας κορόιδεψαν κυρία, πανδύσκολα ήταν τελικά», όπως έκαναν οι συμμαθητές σας τις προηγούμενες χρονιές.

Αγαπημένα μου παιδιά! Οι εξετάσεις αυτές είναι μία δοκιμασία. Μία από τις πολλές που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας! Βάλτε τα δυνατά σας, αλλά μείνετε ψύχραιμοι! Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας και όλα θα πάνε καλά! Και αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, δεν χάθηκε ο κόσμος! Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες. Κάποιες σας περιμένουν λίγο πιο κάτω και έχετε όλοι σας τα εφόδια για να τις αξιοποιήσετε!

«ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» λοιπόν, και μην πάψετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας!

Και να ξέρετε…όντως τα φετινά θέματα θα είναι πανεύκολα! Με διαβεβαίωσαν από το Υπουργείο!

Η πρώην διευθύντριά σας!

12 σχόλια

  • Δεν γνωρίζω την κυρία ούτε κάποιο παιδί μου την είχε σαν εκπαιδευτικό αλλά όταν βλέπω σε τι ωραία κατάσταση βρίσκεται το 1ο Γ Λ Κοζάνης καταλαβαίνεις ότι έκανε πολύ καλή δουλειά

  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ πρότυπο!!
    Μπράβο, συγχαρητήρια για τη δουλειά/προσφορά σας και ευχαριστούμε πολύ.

  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ. Η δεύτερη μαμά για τα παιδιά μας. Μπράβο, συγχαρητήρια για τη δουλειά/προσφορά σας. Ευχαριστούμε πολύ.

    • Όχι βέβαια, είναι νεότατη! Διευθύνει πλέον το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης, το οποίο υπό τη διεύθυνσή της αποσπά το ένα βραβείο μετά το άλλο για τις δράσεις του. Τόσο η διευθύντρια όσο και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εργάζονται σκληρά, με διάθεση και μεράκι, και το Γυμνάσιο ξεχώρισε, όπως συνέβαινε και με το 1ο ΓΕΛ τόσα χρόνια!

  • Κυρια ευχαριστούμε πολύ. Μας λείπετε.
    Και παρεπιπτώντος το ευκολα θέματα είναι υποκειμενικό!
    Είναι αλήθεια όμως ?

  • Αν και καθυστερημένα συγχαρητήρια για την επιστολή σας και τα μηνύματα αισιοδοξίας που προσπαθήσατε να “περάσετε” στα παιδιά μας, που προσπάθησαν και κουράστηκαν όλη τη χρονιά.
    Αν και τελικά τα θέματα φέτος ήταν λίγο πιό ¨δύσκολα”, τα παιδιά του 1ου ΓΕΛ “πάλεψαν” για μία θέση στη σχολή που τους ενδιέφερε, χωρίς καμία συμπαράσταση από κάποιους!! Η ανεπανάληπτη αποτυχία του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης στις φετινές πανελλαδικές θα πρέπει να προβληματίσει…. πολλούς … και ασφαλώς όχι τους μαθητές και τους γονείς!! Ελπίζουμε σύντομα να αναλάβετε Δ/ντρια σε κάποιο ΓΕΛ της πόλης μας, γιατί τα παιδιά μας χρειάζονται τέτοιους Δ/ντές και εκπαιδευτικούς!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.