ΙΕΚ VOLTEROS: Τη θεατρική παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», πρωτοβουλία του 11ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης σε συνεργασία του τμήματος “Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ” του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 7 Ιουνίου, «Φίλιππος», της Λ.Α.Φ. Κοζάνης, στο Κινηματοθέατρο «Φίλιππος», της Λ.Α.Φ. Κοζάνης

8 Ιουνίου 2018
14:33
Κανένα σχόλιο
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ VOLTEROS πιστό στις αξίες του, υπηρετεί με πληρότητα και εγκυρότητα μεγάλες εξωτερικές δράσεις πέραν των ορίων των σχολικών αιθουσών. Στα πλαίσια αυτά έγκειται και η παιδική θεατρική παράσταση, του καταπληκτικού έργου του Μεγάλου Σαίξπηρ: «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» , πρωτοβουλία του 11ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης σε συνεργασία του τμήματος “Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ” του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS που πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 7 Ιουνίου,  στο Κινηματοθέατρο «Φίλιππος», της Λ.Α.Φ. Κοζάνης.
Οι σπουδαστές του τμήματος “Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ” , υπερθεματίζοντας το ρόλο της τέχνης με SPECIAL EFFECT MAKEUP  συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της “υπερθεαματικής” παράστασης των μικρών σπουδαστών.
Υπενθυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο, σε συνεργασία των δύο τμημάτων “Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης” και “Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ”  του Ιδιωτικού ΙΕΚ της Κοζάνης έγινε και στην Θεατρική Παράσταση  «Μήδεια» του Μπόστ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, όπου Φοιτητές του Ιδρύματος ανέδειξαν το υποκριτικό τους ταλέντο. 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.