Δόθηκαν οι Βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ» στο Δήμο Εορδαίας

8 Ιουνίου 2018
15:09
Κανένα σχόλιο

   Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ» στο Δήμο Εορδαίας , που αφορά την καλλιέργεια των αρωματικών φυτών .

Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από τον ΤΑΡ και υλοποιήθηκε από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 8-6-2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας δόθηκαν οι Βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα, παρουσία του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , ο οποίος συνεχάρη τους εκπαιδευόμενους για το ενδιαφέρον τους προς τον πρωτογενή τομέα και την παραγωγή αρωματικών φυτών , τονίζοντας ότι ο Δήμος Εορδαίας στηρίζει τέτοιες προσπάθειες , που έχουν τον χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΤΑΡ στη Δυτική Μακεδονία Μιχάλης Γκοσλιόπουλος και της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Ηλίας Κάλφας , ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Εορδαίας για την αρωγή του με τη φιλοξενία των σεμιναρίων, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την επιτυχία του προγράμματος .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.