Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας ενημερώνει τους ασθενείς, μέλη και φίλους του καθώς και τα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος ότι το “Μαμάτσειο” Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης απέκτησε και πάλι γαστρεντερολόγο.

Συγκεκριμένα, ύστερα από τη σχετική προκήρυξη πλήρωσης θέσεων του κλάδου ιατρών ΕΣΥ συμπληρώθηκε η θέση του γαστρεντερολόγου στο “Μαμάτσειο” Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης από τον Γαστρεντερολόγο, Επιμελητή Β’ κ. Δημήτριο Φώτη.

Τα προγραμματισμένα ραντεβού για τους ασθενείς στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία πραγματοποιούνται πλέον κάθε Τετάρτη από τις 9.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ., ενώ οι ενδοσκοπικές εξετάσεις διενεργούνται κατόπιν συνεννόησης με τον θεράποντα ιατρό και κλείνοντας ραντεβού είτε διά ζώσης είτε μέσω τηλεφώνου στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία.

Το “Μαμάτσειο” Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης τα τελευταία χρόνια δεν είχε ιατρό με την ειδικότητα του γαστρεντερολόγου μετά τη συνταξιοδότηση του προηγούμενου, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να είναι αναγκασμένοι να καταφεύγουν σε ιδιώτες ιατρούς ή σε νοσηλευτικά ιδρύματα εκτός της πόλης και του νομού, μπαίνοντας σε ταλαιπωρία και χρονοβόρες διαδικασίες, που συχνά είχαν επιπτώσεις στην υγεία τους ή ακόμη και στην ίδια τη ζωή τους.

Ευχόμαστε στον ιατρό κ. Δημήτριο Φώτη καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίδα των ασθενών.

 

Πηγή http://www.crohnhellas.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CE%BF%CF%83/