Τα παιδιά και οι δάσκαλοι του Γυμναστικού Συλλόγου Ποντοκώμης, έκλεισαν μια ακόμη δημιουργική χρονιά, πραγματοποιώντας εκδήλωση το Σάββατο 9 Ιουνίου (Φωτογραφίες)

10 Ιουνίου 2018
21:19
Κανένα σχόλιο

Με την ευχή για καλό καλοκαίρι και την υπόσχεση της επιστροφής, τα παιδιά και οι δάσκαλοι του Γυμναστικού Συλλόγου Ποντοκώμης, έκλεισαν μια ακόμη δημιουργική χρονιά, το Σάββατο 9 Ιουνίου, στην αίθουσα της τοπικής Κοινότητας Ποντοκώμης. Όσοι και όσες παρευρέθηκαν, απόλαυσαν τις ζωγραφιές των παιδιών, που με κέφι και διάθεση δημιούργησαν όλο το χειμώνα, λικνίστηκαν στους ήχους της χορευτικής μουσικής, αλλά και κράτησαν την ανάσα τους στα λακτίσματα και τις κινήσεις του ταε κβο ντο. Ο Γυμναστικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους δασκάλους των δραστηριοτήτων, που με μεράκι αφιερώνουν το χρόνο τους στα παιδιά μας και επίσης τα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύονται και αγκαλιάζουν κάθε δραστηριότητα. Το κλείσιμο της δικής μας χρονιάς συμπίπτει φέτος με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, έτσι το Δ Σ του Συλλόγου εύχεται σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στα “παιδιά του” Καλή Επιτυχία! Καλή Δύναμη! και να θυμάστε πως τίποτα δεν τελειώνει με τις εξετάσεις, αντιθέτως όλα ξεκινούν μετά!! Καλό και ξεκούραστο Καλοκαίρι με την ευχή και την υπόσχεση της επιστροφής τον Σεπτέμβρη!

Γυμναστικός Σύλλογος Ποντοκώμης

 

     

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.