H Mαρία Ιωαννίδου, με καταγωγή από Φούφα κι Άρδασσα Εορδαίας, ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για τη θέση της Δημάρχου Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες εκλογές του 2019

11 Ιουνίου 2018
08:41
Συμπολίτες και Συμπολίτισσες, φίλες και φίλοι
 
Έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την θέση της Δημάρχου Θεσσαλονίκης για τις επερχόμενες εκλογές του 2019. Με αίσθημα ευθύνης, την εμπειρία της προηγούμενης θητείας μου ως Συμβούλου στο Β΄Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης και την φρεσκάδα των νέων ανθρώπων, οι συνεργάτες μου και εγώ δεσμευόμαστε, αν και εφόσον εκλεγούμε, να χτίσουμε μία έντιμη, παραγωγική και πρωτοπόρα διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Οι δημοτικές εκλογές του 2019, θεωρώ πως θα είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών, με την χώρα μας σε μια πολύπλευρη κρίση, με τη Μακεδονία μας να βάλλεται από παντού, με την Θεσσαλονίκη να είναι αντιμέτωπη με πολλά καινούργια ζητήματα. Η κρίση του κεντρικού πολιτικού μας συστήματος δεν πρέπει να μεταφερθεί και να σταματήσει τις προτεραιότητες και τις αποφάσεις τις οποίες πρέπει να πάρουμε με ευθύνη για τον τόπο μας.
Διανύουμε ως χώρα τη δυσκολότερη περίοδο από τη μεταπολίτευση και μετά, αντιμετωπίζοντας μια μεγάλη οικονομική κρίση, αλλά και μια κρίση θεσμών και αξιών που δημιουργούν ανασφάλεια και δικαιολογημένο θυμό και οργή στην κοινωνία. Ταυτόχρονα είναι μια περίοδος κατά την οποία η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει ένα αναβαθμισμένο ρόλο στη δημόσια διοίκηση, απαλλαγμένη από τον σφιχτό εναγκαλισμό με την κεντρική εξουσία, που συνεπάγεται διαφθορά και αναξιοκρατία.
Μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας και η τοπική αυτοδιοίκηση φέρει το πολιτικό σύστημα το οποίο έθρεψε όλα αυτά τα χρόνια τη διαφθορά, μετατρέποντας την πολιτική σε αρένα οικονομικών συμφερόντων και καλλιεργώντας μια πελατειακή αντίληψη στη σχέση κράτους – πολιτών.
Γνωρίζουμε εξ αρχής ότι η προσπάθεια αυτή δεν θα είναι εύκολη. Ενωμένοι για τη Θεσσαλονίκη, ξεκινάμε κοινή προσπάθεια να δώσουμε στην πόλη μας το μέλλον που της αξίζει, το μέλλον που δικαιούται….
Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με όσα “όπλα” έχουμε για το καλύτερο, για να αναβαθμίσουμε επιτέλους αυτήν την πολύπαθη πόλη με ένα δεύτερο δημοτικό διαμέρισμα, υποβαθμισμένο, από όλες τις μέχρι τώρα διοικήσεις.
 
Αγωνίστηκα και υπηρέτησα ενεργά, από πολλές θέσεις την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν σταμάτησα να παρακολουθώ τα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας, προσπαθώντας πάντα με τη συνεισφορά μου στην δημιουργία αλλά και την βελτίωση θεσμών και αξιών. Μέσα από τη δράση μου όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι, το ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι πρόσκαιρο ή ευκαιριακό, ούτε έχει σχέση με ιδιωτικά η ιδιοτελή συμφέροντα. Η συνεχής παρουσία μου, αλλά και των συνεργατών μου, στην τοπική αυτοδιοίκηση, μας έχει εμπλουτίσει με πολύτιμη και ουσιαστική εμπειρία έτσι ώστε να φανούμε ικανοί για την διαχείριση και τις λύσεις των προβλημάτων του δήμου μας.
Με την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτουμε έχουμε πια διαμορφώσει για το Δήμο μας το πλαίσιο για να προχωρήσουμε. Οι συνεργάτες μου κι εγώ ποτέ δεν είδαμε τον δήμο ως λάφυρο για προσωπικά οφέλη, ούτε ως σκαλοπάτι για τυχόν φιλοδοξίες.
Ήμασταν και είμαστε πάντα εδώ, κοντά στους συμπολίτες μας. Αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε μαζί τους καθημερινά για πολλά χρόνια. Με προσωπικό κόστος πολλές φορές.
Γιατί ποτέ στην μέχρι τώρα διαδρομή μας δεν λιποτακτήσαμε, και ποτέ στα δύσκολα δεν φερθήκαμε σαν κιοτήδες.
 
Γι΄ αυτό, δικαιούμαστε να ισχυριζόμαστε ότι, είμαστε ικανοί να ηγηθούμε για δεύτερη φορά μιας κίνησης, που μέσα από τον απόλυτο σεβασμό θα κρατήσει αναλλοίωτα τα ιδιοχακτηριστικά της πόλης μας και θα την αναπτύξει περαιτέρω, μέσα όμως από ένα πρόγραμμα και ένα γενικώτερο σχέδιο ανάπτυξης.
Γιατί η ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης είναι το ΟΡΑΜΑ μας. Στόχος μας η αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων που έχει η πόλη μας από στεριά και θάλασσα. Χρέος μεγάλο και η διαφύλαξη και ανάδειξη του ιστορικού και περιβαλλοντικού πλούτου που διαθέτει.
 
Είμαστε σήμερα εδώ όπως βλέπετε και πάλι, και παρά τα όσα ακούστηκαν, όλοι μαζί, όπως ήμασταν από την αρχή. Αντέξαμε στα δύσκολα, στις απειλές και τα προβλήματα.
Πιστεύω ακράδαντα ότι, πρέπει όλοι μας να υπηρετούμε βασικές αρχές, όπως της Διαφάνειας, της Συμμετοχής και της Συνεργασίας, της Αποτελεσματικότητας και της
Καινοτομίας.
Να σταματήσουμε να είμαστε απλά θεατές των όσων διαδραματίζονται,να πάψουμε να παραμένουμε όλοι αδρανείς! Όλοι μαζί μπορούμε και αυτήν την κατάσταση να την αλλάξουμε άμεσα. Η κατάσταση αρχικά θα πρέπει να αλλάξει σε τοπικό επίπεδο….ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ…
 
Είμαστε εδώ φίλες και φίλοι
Είμαστε εδώ γιατί χρωστάμε στους νέους ανθρώπους, στη νεολαία μας, χρωστάμε τη ζωή που τους πήραμε
Είμαστε εδώ γιατί οφείλουμε πολλά στην κάθε γυναίκα του Δήμου, αλλά στην κάθε εργαζόμενη μητέρα που αγωνίζεται να συνδυάσει οικογένεια και δουλειά
Είμαστε εδώ γιατί γιατί οφείλουμε σεβασμό στους συνταξιούχους, στους ανθρώπους που αγωνίζονται για πιο εύκολες μέρες για να βελτιώσουν τη ζωή τους
Είμαστε εδώ γιατί το οφείλουμε στην στην ιστορία αυτής της πόλης
Είμαστε εδώ γιατί το οφείλουμε στις γενιές που θα έρθουν… στις γενιές που θα πρέπει να παραδώσουμε ένα σύγχρονο και μακριά από τη διαφθορά Δήμο
Είμαστε εδώ γιατί πάνω από όλα το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στην κοινωνία μας, μια κοινωνία που πρέπει να εξελίσσεται !
 
Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού μας οι οποίες και θα οριστικοποιηθούν με τον ανοιχτό διάλογο που θα γίνει το επόμενο διάστημα στις
γειτονιές της πόλης κόσμο του νομού, γιατί μέσα από τον διάλογο με όλους, μπορούμε να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τον δοκιμασμένο
και ταλαιπωρημένο πολίτη της Θεσσαλονίκης.
 
Φίλες και φίλοι
 
Αρχικό μας μέλημα είναι να επισκεφτούμε τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου και να καταγράψουμε λεπτομερώς όλα τα προβλήματα.Κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση λοιπόν όλους τους κατοίκους αυτής της πόλης σε διάλογο με σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις σε θέματα που αφορούν την πόλη μας και τον καθένα μας χωριστά. Να ενημερωθώ εγώ και οι συνεργάτες μου για οτιδήποτε σας απασχολεί και σας προβληματίζει σχετικά με το δημοτικό σας διαμέρισμα.
 
Χρειάζεται ένα σχέδιο πνοής για ένα σύγχρονο Δήμο. Ένα σχέδιο που θα είναι καρπός μιας συμμετοχικής κοινωνίας. Οι συνεργάτες μου κι εγώ, πιστεύουμε απόλυτα ότι αυτός ο σχεδιασμός πρέπει να είναι μια συνεχής, ζωντανή προσπάθεια, ένας αγώνας που δεν θα τελειώσει με τις εκλογές.
 
-Μέλημά μας είναι η δημιουργία μιας νέας γενιάς τοπικής αυτοδιοίκησης. Και αυτό σημαίνει πως θα δοθεί ένα τέλος στο “βόλεμα”και στο προσωπικό όφελος κατακτώντας μια απλά θέση. Αυτό που πρέπει να εμπνεύσουμε στους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι η αλληλεγγύη και η προσφορά προς το σύνολο, για το συμφέρον και το όφελος της κοινωνίας.
-Μετά από την εκλογή μας, εγώ και οι συνεργάτες μου αποφασίσαμε να παραχωρούμε κάθε μήνα μέρος από τους μισθούς μας σε ταμείο που θα δημιουργηθεί, από έναν φορέα του Δήμου μας το οποίο θα είναι κοινωφελούς χαρακτήρα και φυσικά θα ενεργεί με απόλυτη διαφάνεια. Με τη σύσταση αυτού του ταμείου θα μπορούμε να βοηθήσουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Θα καταφέρουμε να εντάξουμε όλα τα σχολεία του Δήμου στο καθημερινό πρόγραμμα πρωινής σίτισης των μαθητών καθώς επίσης να καλύπτουμε τη θέρμανση των σχολείων…θεωρώ απαράδεκτο το φαινόμενο της έλλειψης θέρμανσης σε κάποια σχολεία.
-Πρέπει βάλουμε ένα τέλος στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος διότι οι κόποι και οι εισφορές των δημοτών θα αξιοποιούνται δημιουργικά και υπεύθυνα.
-Πρέπει να στηρίξουμε το ίδιο όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας, έτσι ώστε να σταματήσει να επικρατεί η απαράδεκτη φιλοσοφία της διοίκησης του Μπουτάρη που έχει περιορίσει τα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης μέχρι το κέντρο και τον σιδηροδρομικό σταθμό. Θα πρέπει να βοηθήσουμε το ίδιο κάθε δημοτικό διαμέρισμα διότι όλα μαζί συνθέτουν τον Δήμο, να υπάρξει ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ τους, με δίκαιη κατανομή κινήσεων και δράσεων.
Να δοθεί επιτέλους ένα ΤΕΛΟΣ στις διακρίσεις που αναδεικνύουν ή υποβαθμίζουν κάποια κοινότητα.
 
Επιβάλλεται να συνεχίσουμε ότι είναι ωφέλιμο Φίλες και Φίλοι για την κοινωνία, αλλά είμαστε έτοιμοι να καταργήσουμε, να ανατρέψουμε όλα τα κακώς κείμενα της παρούσας
διοίκησης του Δήμου.
 
Οι Βασικές μας προτεραιότητες είναι:
-Η συμμετοχή όλων στη διοίκηση του Δήμου
-Η βελτίωση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας
-Η προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα της πόλης
-Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών, εξοπλίζοντας το νέο Δήμο με βασικές υποδομές και βελτιώνοντας τις ήδη υπάρχουσες.
-Η αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς
-Η βελτίωση της Παιδεία και του Αθλητισμού
-Σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, είναι επιβεβλημένο να σταθούμε απέναντι στα προβλήματα, ως Κοινωνία και ως Αυτοδιοίκηση, προτάσσοντας τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συλλογικής δράσης
 
Με βαθύ το αίσθημα ευθύνης διαβεβαιώνω στα στελέχη αυτής της παράταξης και στα μέλη της, σε όλους εσάς τους φίλους και υποστηρικτές μας και όλη την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, ότι θα φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας και δεσμεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τους στόχους και το προεκλογικό μας
πρόγραμμα. Ζητάμε από τους Πολίτες να δώσουν με την ψήφο τους την εντολή να πραγματοποιήσουμε το έργο μας, μέσα από το έργο μας στο 2ο Δημοτικό διαμέρισμα αποδείξαμε ότι είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας!
Θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να γίνουμε η Δημοτική Αρχή ΟΛΩΝ!
Ας κάνουμε λοιπόν έναν δημοκρατικό, μαχητικό, ειλικρινή και έντιμο αγώνα για να είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή!
Απευθύνουμε Κάλεσμα σε όλους εσάς και μαζί έχοντας δημιουργήσει μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, να υπηρετήσουμε την πόλη μας.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και διαχωριστικές γραμμές.
 
Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, τους νέους μας, έξω και πάνω από κομματικές ταυτότητες, χωρίς αποκλεισμούς, δεσμεύσεις και στείρες προκαταλήψεις, για μια αληθινή συνεργασίαμ μέσα από την << ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ >>
 
Αν κάποιο κόμμα θελήσει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθειά μας είναι ευπρόσδεκτο καθώς δεν περισσεύει κανείς και ρόλοι υπάρχουν για όλους. Σεβόμαστε όλα τα δημοκρατικά κόμματα και τις εσωτερικές τους λειτουργίες. Το συνδυασμό μας στελεχώνουν εξέχοντες συμπολίτες μας έμπειροι και αποφασισμένοι να δουλέψουν με πάθος για το κοινό καλό χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις από κόμματα και συμφέροντα.
Είναι καιρός οι έννοιες της συμμετοχής στα κοινά, της κοινωνικής αλληλεγγύης και του πολιτισμού να προωθηθούν και να επικρατήσουν μέσα από τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς.
 
Τέτοια αυτοδιοίκηση οραματιζόμαστε και θα αγωνιστούμε να την κάνουμε πράξη.
 
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ
 
Ενωμένοι, για τη Θεσσαλονίκη, διεκδικούμε!
 
Από εδώ σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί ένα αγώνα, για μια εκλογική αναμέτρηση, σε μια διαδρομή που ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ θα συνεχισθεί και μετά τις εκλογές ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε μία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!
 
Με την πεποίθηση ότι τι εμείς οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης πρέπει να απέχουμε από κομματικά γρανάζια και μηχανισμούς και πως η τοπική αυτοδιοίκηση την οποία υπηρετούμε είναι και θα πρέπει να παραμένει υπόθεση τοπική, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός από εμάς, ξεκινάμε μια προσπάθεια για την δημιουργία συνδυασμού που θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Άνθρωποι νέοι, πολίτες ανεξάρτητοι, μακριά από κομματικές ταυτότητες, με αγάπη για την πόλη και τον συνάνθρωπο. Η ανάληψη της εξουσίας δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός. Στόχος μας είναι η παρέμβαση ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ στα δημοτικά πράγματα.
 
Ζητώ λοιπόν τη συνεργασία με όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης και την επικοινωνία με τους Θεσσαλονικείς, ώστε μαζί να αντιμετωπίσουμε τα χρονίζοντα μεγάλα προβλήματα αυτής εδώ της πόλης. Καλώ τις νέες, τους νέους, τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, καλώ τον κάθε άνθρωπο, τον κάθε ανεξάρτητο πολίτη, να έρθει μαζί μας. Το άλμα που θα επιχειρήσουμε είναι τεράστιο.
Με άξονες όμως την πολιτική ανεξαρτησία και την ανθρωπιά και πάντα έχοντας ως βάση τη νέα γενιά είμαστε πεπεισμένοι πως μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το διαφορετικό, αυτό που τελικά θα φέρει την ανατροπή.
 
Ανακοινώνω συνειδητά, ευθέως και δημοσίως, την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Θεσσαλονίκης εκφράζοντας μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ πολιτική προσέγγιση για την αυτοδιοίκηση δίχως να αναζητώ οποιαδήποτε κομματική στήριξη. Απευθύνομαι μονάχα στην ατομική κρίση και στήριξη του απλού πολίτη.
Ανακοινώνω στους κατοίκους της Θεσαλονίκης
την απόφασή μου για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΥΤΟΝΟΜΗ κάθοδο σαν υποψηφίας δημάρχου Θεσσαλονίκης στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Πεποίθησή μου είναι ότι στην Αυτοδιοίκηση είναι προτιμότερη η υπερκομματική συνεργασία ανθρώπων της αυτοδιοίκησης παρά η εμπλοκή των πολιτικών κομμάτων. Επιθυμία μου είναι να ενεργήσω ελεύθερα και να συνεργαστώ με όσους συμμερίζονται αυτές τις απόψεις μου, πέρα από στενά κομματικά όρια.
Θεωρώ λοιπόν πως όλα αυτά μπορούν να υπηρετηθούν μόνο μέσα από ένα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ευρύτερης αποδοχής, στήριξης και σύνθεσης.
Καλώ όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν, ανεξάρτητα από πολιτικές και κομματικές επολογές. Καλώ τους Νέους αυτής της πόλης να διαθέσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους, τις νέες ιδέες τους και όλοι ΜΑΖΙ να επιτύχουμε τους στόχους μας, να καταφέρουμε να διαμορφώσουμε τις εξελίξεις και να κάνουμε το όραμά μας πράξη, για ένα καλύτερο αύριο, για μια πιο όμορφη Θεσσαλονίκη.
 
Εν ευθέτω χρόνο θα ανακοινωθούν οι βασικές αρχές του συνδυασμού μας καθώς και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.
 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
 
Η Μαρία Ιωαννίδου είναι το μεσαίο από τα τρία παιδιά του Θεοδώρου Ιωαννίδη και της Μεταξίας Καλαιτζάκη. Γεννήθηκε στο χωριό Φούφας Εορδαίας του Ν. Κοζάνης ενώ από πλευρά της μητέρας της έχει καταγωγή από την Άρδασσα, χωριό της ίδιας περιοχής.
Από τριών ετών κατοικεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη πατρίδα της . Ανήκει στην 4η γενιά προσφύγων από Σμύρνη και Πόντο.
Σπούδασε Φυσιοθεραπεία στην Θεσσαλονίκη και Νοσηλευτική στην Αλεξανδρούπολη, όπως επίσης είναι πτυχιούχος Βοτανολογίας, Δημοσίων Σχέσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Σπούδασε στη σχολή Αγιογραφίας της Ι.Μ. Λαγκαδά και μαθαίνει την τέχνη του ψηφιδωτού. Ίδρυσε τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Βόρειας Ελλάδας, με έδρα την Θεσσαλονίκη στον οποίο είναι και Πρόεδρος. Μέσα από τον Σύλλογο, παραδίδει μαθήματα καλλιτεχνικών, ζωγραφικής, την τέχνη του πηλού και του κοσμήματος αφιλοκερδώς σε μικρά παιδιά.
Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων, από τα οποία έχουν ήδη εκδοθεί το “Ταξίδι στο Φούφα του χθες και του σήμερα”, “Καπετάν Φούφας ο Σταυραετός του Πάρνωνα” (2009), “Η Αγία της Κλεισούρας, ‘Οταν η Αγιoσύνη συνάντησε τον Μοναχισμό”, “Η μπάμπω Χρύσσω, η γερόντισσα της Μονής της Αγίας Παρασκευής” (20012),” Μαρτυρίες Προσφύγων από Σμύρνη και Πόντο” (2015), κλπ.
Υπήρξε Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης, εκλεγμένη με τη Δημοτική Παράταξη του Στέλιου Παπαθεμελή από το 2010-2014 και συγκεκριμένα στο Β΄Δημοτικό Διαμέρισμα. Συμμετείχε στις Βουλευτικές Εκλογές του 2012 ως Υποψήφια Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με τον Συνδυασμό ΟΧΙ Σ. Παπαθεμελή – Καζάκη. Το 2013 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της ως Υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, η πρώτη Ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τον Δήμο,με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη, “Για μία Θεσσαλονίκη με ΦΩΣ και ΑΛΗΘΕΙΣ” όμως 9 μήνε αργότερα απέσυρε την υποψηφιότητά της λόγω του ξυλοδαρμού που υπέστη μέσα στο πολιτικό της γραφείο, μία ημέρα πριν την κατάθεση του συνδυασμού της στο Πρωτοδικείο.
Τιμήθηκε με το Βραβείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ το 2015.
Υπήρξε αθλήτρια του στίβου στα 100μ. με εμπόδια, στην ομάδα του ΠΑΟΚ με πολλές διακρίσεις.
Το σημαντικότερο γεγονός, όμως, της ζωής της, είναι η γέννηση των παιδιών της. Ο ρόλος της μάνας, θεωρεί πως είναι για την ίδια η σπουδαιότερη διάκριση.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.