kozan.gr: H δημοτική σύμβουλος Εορδαίας, Πίστη Κρυσταλλίδου, εκπροσωπώντας το Win Cancer, το οποίο βραβεύτηκε, χθες Δευτέρα 11/6, σε ειδική εκδήλωση, από την Ελληνική Αντικαρκινική εταιρεία, για την αγωνιστική του παρουσία στον αντικαρκινικό αγώνα, παρέλαβε τιμητική πλακέτα (Φωτογραφία & Βίντεο)

12 Ιουνίου 2018
08:20
Κανένα σχόλιο

H δημοτική σύμβουλος Εορδαίας, Πίστη Κρυσταλλίδου, εκπροσωπώντας το Win Cancer, το οποίο βραβεύτηκε, χθες Δευτέρα 11/6, από την Ελληνική Αντικαρκινική εταιρεία, για την αγωνιστική του παρουσία στον αντικαρκινικό αγώνα, παρέλαβε τιμητική πλακέτα. Η μεγάλη εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για τα 60 χρόνια λειτουργίας της, πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παλλάς  στην Αθήνα παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Η κα. Πίστη Κρυσταλλίδου, σύζυγος του εκλιπόντα Δημήτρη Σιάχου, εμπνευστή του Win Cancer, στη σύντομη ομιλία της, ανέφερε: “Δεν έχω λόγια να σας εκφράσω το αίσθημα της τιμής που νιώθω παραλαμβάνοντας αυτόν τον έπαινο. Δυστυχώς σήμερα λείπει εκείνος που δικαιωματικά του ανήκει αυτή η τιμή, ο Δημητρης Σιάχος , που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και προσπάθησε να σπάσει την προκατάληψη της νόσου , δίνοντας ο ίδιος το παράδειγμα και δημιουργώντας το Wincancer. Θα ήθελα να ευχαριστώ τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας για την αναγνώριση του αγώνα του. 

Η σημερινή εκδήλωση ας είναι η αφορμή να αναλάβει ο καθένας μας την ευθύνη που του αναλογεί, για την κοινή μάχη που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί απέναντι στον καρκίνο. Την ατομική μας ευθύνη, απέναντι στον εαυτό μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε, θωρακίζοντας την υγεία μας με την πρόληψη και την αλλαγή του τρόπου ζωής μας. 

Αλλά την πολιτική ευθύνη που πρέπει επιτέλους κάποιος ν´ αναλάβει. Εσείς εξοχοτατε κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας , πάρτε την πρωτοβουλία, για τον σχεδιασμό μιας ενιαίας πολιτικής για τον καρκίνο απ´ όλες τις παρατάξεις, με την δέσμευση να υλοποιηθεί απ´ όποια κυβέρνηση και αν είναι στην εξουσία. Στον σχεδιασμό αυτόν καταλυτικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει η ελληνική αντικαρκινική εταιρεία με την πείρα και τη γνώση των 60 ετών που διαθέτει!

Αν θέλουμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά σ´ αυτόν τον κοινό αγώνα , γιατί όπως έλεγε ο Δημήτρης Σιάχος: “Με τη βοήθεια του Θεού, την αγάπη των ανθρώπων, με πίστη και ελπίδα όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται!”

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.