Σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την Λειτουργία δομής φιλοξενίας Μεταναστών στο στρατόπεδο Μιλτιάδη Πόρτη στη Νεάπολη Βοΐου Δυτικής Μακεδονίας και για την ονομασία του γειτονικού Κράτους των Σκοπίων ζητά η αντιπολίτευση

12 Ιουνίου 2018
10:44

Κύριε Πρόεδρε, αιτούμεθα την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και τη λήψη σχετικής απόφασης, μετά την εκφρασμένη πρόθεση της Κυβέρνησης δια του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημητρίου Βίτσα για την δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο Μιλτιάδη Πόρτη στην Νεάπολη Βοίου.

Οι επικεφαλής παρατάξεων και Περιφερειακοί Σύμβουλοί Δυτικής Μακεδονίας

Γεώργιος Δακής Γεωργία

Ζεμπιλιάδου

Ιωάννης Βήττας Ελισάβετ Παναγιωτίδου
Ιωάννης Σόκουτης Αγνή Κανδύλη-Μυκονιάτη Βασίλειος Καρατζίδης Σταύρος Καμπουρίδης
Γεώργιος

Μαργαρίτης

Γρηγόριος Γιαννόπουλος
Δημήτριος Κοσμίδης
Σωτήριος Βόσδου
Ιωάννης Κιοσσές
Δημήτριος

Σαββόπουλος

Αλίκη Ζήδρου-Γρηγοριάδου
Ιωάννης Γιάτσιος

 

 

Κύριε Πρόεδρε,

αιτούμεθα την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και τη λήψη απόφασης για την ονομασία του γειτονικού Κράτους των Σκοπίων, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών κ.Κοτζιά και ως Δυτικοκομακεδόνες έχουμε ειλικρινές ενδιαφέρον και ζωτικό συμφέρον για την εξέλιξη και την επίλυση του θέματος.

Οι επικεφαλής παρατάξεων και Περιφερειακοί Σύμβουλοί Δυτικής Μακεδονίας

Γεώργιος Δακής Γεωργία

Ζεμπιλιάδου

Ελισάβετ Παναγιωτίδου
Ιωάννης Σόκουτης Αγνή Κανδύλη-Μυκονιάτη Σταύρος Καμπουρίδης
Γεώργιος

Μαργαρίτης

Γρηγόριος Γιαννόπουλος
Δημήτριος Κοσμίδης
Σωτήριος Βόσδου
Ιωάννης Κιοσσές
Δημήτριος

Σαββόπουλος

Αλίκη Ζήδρου-Γρηγοριάδου
Ιωάννης Γιάτσιος

Ένα σχόλιο

  • Απαράδεκτο να μην δημιουργηθεί δομή φιλοξενίας στο κέντρο της περιφέρειας (κοζάνη) της δυτικής μακεδονίας και να θέλουν να μας το στείλουν στην Νεάπολη.
    Δηλαδή έχουν όλα τα θετικά του κέντρου (τει, πανεπιστήμιο, υπηρεσίες) και τώρα την δομή φιλοξενίας στην Νεάπολη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.