Η περίεργη – καταστροφική σιωπή των αμνών… (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

12 Ιουνίου 2018
10:25
  • Όχι στην παραχάραξη της ιστορίας μας

  • Όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας

Η πρόταση μας: Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ανήκουν – είναι ήδη -στην κατηγορία αυτών που συνετέλεσαν στην Εθνική μειοδοσία με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Η Δυτική Μακεδονία, η ιστορική ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, έχει πολύ μικρούς ανθρώπους, πολιτικούς νάνους θα έλεγα, σε όλα τα επίπεδα και για αυτό οδηγήθηκε σε αυτή την κατάντια.

Οι λαλίστατοι κατά τα άλλα δήμαρχοι. Ορισμένοι, οι άλλοι κρύφτηκαν στην κυριολεξία, που βγάλανε πρόσφατα στα συλλαλητήρια πύρινους λόγους για όσους σφετερίζονται τα δίκαια της Μακεδονίας μας, οφείλουν – πρέπει να κηρύξουν ανεπιθύμητους αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Να κηρύξουν ανεπιθύμητους τον πρωθυπουργό της χώρας και την παρέα του. Δεν μπόρεσε, δεν θέλει, δεν το έκανε ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ας το κάνουν οι άλλοι Δήμαρχοι. Μπορούν…

Αυτό είναι Πατριωτική στάση, στάση ζωής και Εθνική Υπερηφάνεια.

Κοζάνη 12 Ιουνίου 2018

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

8 σχόλια

  • το Σάββατο πρέπει να αποκλειστεί,το τελωνείο και όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στις πρέσπες,για να καταλάβουν και οι κυβερνώντες και οι σκοπιανοί οτί η ιστορία ούτε παραχαράσεται,ούτε πλαστογραφείτε.

  • Στην Κοζάνη υπάρχει ένας Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών που ίδρυσε ψηλά στον Μπούρινο το γνωστό Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα. Τον είδατε μέχρι σήμερα να βγάζει κάποιο ψήφισμα για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της Μακεδονίας μας; Από πρωταγωνιστής που έπρεπε να είναι σε κάθε δράση για το εθνικό μας θέμα, είναι παντελώς ΑΠΩΝ.ΚΡΙΜΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.