Σχόλιο αναγνώστη του kozan.gr σχετικά με λογαριασμό της ΔΕΗ

12 Ιουνίου 2018
10:31

Σας παραθέτω μια φωτογραφία με τις υπερβολικές χρεώσεις του δήμου Κοζάνης σε σημερινό λογαριασμό της ΔΕΗ, που είναι πάνω απ την αξία του ρεύματος!

 

 

21 σχόλια

  • Έτσι και χειρότερα, είναι που έχουμε την καλύτερη δημοτική αρχή που έλυσε όλα τα προβλήματα, ειδικά την καθαριότητα, τα χόρτα και τα αδέσποτα!

  • Αρκετα ειναι και σε πτολεμαιδα, το ειδα χθες….και εμας πιο πανω απο την αξια του ρευματος.
    Ας μας πει καποιος τι ακριβως πληρωνουμε…

    • Αν κοιταξετε πισω στα τετραγωνικα θα δειτε κουφα νουμερα γιατι βαζουν μικτα κι οχι καθαρα και βαζουν και τις πυλωτες μεσα ενω δεν ηλεκτροδοτουνται. Ο δημος μπορει να στειλει χαρτι στη ΔΕΗ οτι δεν ηλεκτροδοτουνται και θα αφαιρεθουν,αλλα δεν το κανει γιατι επιμενει οτι ηλεκτροδοτουνται ενω δε συμβαινει. Η ΔΕΗ δεν εχει προβλημα να τα αφαιρεσει.

  • Κι άλλα 11,84 για την ΕΡΤ, για την σωστή, υπεύθυνη και κυρίως αμερόληπτη και όχι κατευθυνόμενη ενημέρωση που προσφέρει.

  • Σας ενοχλούν οι χρεώσεις, σας ενοχλεί όμως κι ο Τζήμερος που είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (καλά υπάρχει κι ο Σώρρας χαχαχ) που τις καταγγέλει. Σχιζοφρένεια!!!

    • Δεν είναι ο μοναδικός. Υπάρχουν και άλλα φιλελεύθερα κινήματα. Ο Σώρρας δεν κατάλαβα ακριβώς που κολλάει. Νομίζω μιλάμε για σοβαρούς ανθρώπους

  • Ασυμβιβαστο….η ΔΕΗ μια τεραστια Α.Ε επιχειρηση με χιλιαδες προσωπικο πολλα εξοδα λειτουργιας χρεωμενη απο τους πελατες 3 δις και συκοφαντημενη απο τους πολιτικαντιδες για να την διαλυσουν , να χρεωνει το προιον της λιγοτερο απο τους 30 νοματέους του ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ .

  • Πληρώνουμε το ρεύμα στη ΔΕΗ και όλα τα άλλα είναι οι ανανεώσιμες της ΔΕΗ και η κοινωνική πολιτική του κράτους.

    • Ε πως θα βγαζουν τ αντερα τους οι δεητζηδες; μεχρι 14ης γενεας εχουν βολευτει. Μετα χτυπιουνται που πουλιεται. Μονοι τους βγαλαν τα ματακια τους με μισθαρες και υπερωριαρες

      • Ανώνυμε ΑΛΛΟ είναι το ΘΕΜΑ του δημοσιεύματος αν δεν το κατάλαβες! Δεν χάνεις την ευκαιρία να βγάλεις την κακία σου για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ!

  • 14:30 είσαι αλλού για αλλού!!! Με τόσες αυξήσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην τιμή του ρεύματος πάλι αυτά που χρεωνεσαι είναι λιγότερα από ότι για δημοτικά τέλη, ερτ και Ανανεώσιμες Πηγές (που επίσης έχουν αυξηθεί πόσες φορές, γιατί αν δεν πληρώσουμε όλοι τους “επενδυτές” τότε…) Ας διαχωριστει επιτέλους η πληρωμή του ρεύματος από όλα τα υπόλοιπα, να ξέρουμε όλοι πόσο πληρώνουμε και ποιους!

  • Βρε ο άνθρωπος μιλάει για τις χρεώσεις δήμου είναι περισσότερες απο το ρεύμα αμέσως να πεις για δεητζηδες…μονο να πεις

  • Καλά σας κάνουν Έλληνες ραγιάδες. Αυτό σας αξίζει.Στις εκλογές τι ρίχνετε; Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ, Σύριζα. Συνεχίστε έτσι.

  • Σίγουρα βγάζεις τοση κακία επειδή δεν μπόρεσες να βολευτείς κι εσύ να υποθέσω.Πρόσεξε μην καταπιείς την χολή που βγάζεις …..

  • Και δέν φτάνει που πληρώνουμε δημοτικά τέλη στο διαμέρισμα, πρέπει νά πληρώνουμε και στα κοινόχρηστα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.