Ε.Λ.Μ.Ε. Εορδαΐας: Υπόμνημα για διορισμό συναδέλφων δικαιωμένων από ΔΕΑ

12 Ιουνίου 2018
18:03
Κανένα σχόλιο

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                                      Ημ/νία: 11-06-2018
[email protected]                                                                            ΠΡΟΣ:
http://elmeeordaias.blogspot.gr/                                                                   Σχολικές μονάδες του
ΠΥΣΔΕ Κοζάνης,
ΜΜΕ

Υπόμνημα
Από την Δεκέμβριο του 2017 μέχρι σήμερα έχει εκδοθεί από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών (ΔΕΑ) μια σειρά δικαστικών αποφάσεων που αναγνωρίζουν το δικαίωμα διορισμού σε εκπαιδευτικούς διάφορων ειδικοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε νηπιαγωγούς, επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 2008.
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εορδαΐας απαιτεί από την Κυβέρνηση να προχωρήσει στο διορισμό των συναδέλφων που δικαιώθηκαν δικαστικά.
Ο διορισμός αυτών των συναδέλφων δεν έρχεται σε αντιπαράθεση, ούτε φυσικά επηρεάζει σε καμία περίπτωση όσους συναδέλφους ήδη διορίστηκαν μετά τον συγκεκριμένο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2008.
Ταυτόχρονα, και καθώς ο αριθμός των δικαιωθέντων εκπαιδευτικών είναι μικρός, επιμένει και απαιτεί την πραγματοποίηση μαζικών και μόνιμων διορισμών, για την κάλυψη των χιλιάδων κενών στην εκπαίδευση.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Εορδαΐας

Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γ. Γραμματέας

Θεοδόσιος Βόιτσες                                                                Περικλής Μουρατίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.