Χ. Βαρδάκας, με σχόλιό του, στο kozan.gr: “Στη συζήτηση αυτήν για το ΣΒΑΚ επιβεβαιώθηκε η ορθότητα της Ενστασης – Υπομνήματος μας για τα τεράστια και καταστροφικά προβλήματα που δημιουργεί αυτό για την Κοζάνη”

14 Ιουνίου 2018
10:17

Στη συζήτηση αυτήν για το ΣΒΑΚ επιβεβαιώθηκε η ορθότητα της Ενστασης – Υπομνήματος μας για τα τεράστια και καταστροφικά προβλήματα που δημιουργεί αυτό γιά την Κοζάνη:

– όπου καταργούνται 4.500 θέσεις στάθμευσης πράγματι,
– σε 100 δρόμους καταργείται η στάθμευση
– σε 55 οικοδομικά τετράγωνα στο κέντρο απαγορεύεται η διέλευση και η στάθμευση των αυτοκινήτων.
– οτι θα είναι καταστροφική η πεζοδρόμηση της Π. Μελά .

Ο Δήμος και οι μελετητές δεν αντέκρουσαν τίποτε , δεν ανέφεραν διαφορετικούς αριθμούς ως προς τις καταργούμενες θέσεις
στάθμευσης . Δεν τηρούνται οι οδηγίες της Ε. Ενωσης. Αυτή η μελέτη δεν είναι ΣΒΑΚ. !!

Διαμαρτυρόμαστε και πάλιν γιατί ο Δήμος ΑΠΕΚΡΥΨΕ όλα τα στοιχεία της καταργουμένης στάθμευσης και τα εμφάνισε αιφνίδια λίγες ημέρες πριν λήξει η διαβούλευση !! Αυτό δεν είναι λογικό, δεν είναι δίκαιο, δεν είναι νόμιμο ,δεν είναι έντιμο. Παραπλάνησε τον κόσμο, και τους φορείς. Όλες οι τοποθετήσεις των φορέων είναι πλέον ξεπερασμένες και άκυρες γιατί δεν ήταν γνωστά τα νέα δεδομένα της καταργούμενης στάθμευσης των 4.500 θέσεων .

Δεν είναι λογικό και έντιμο να λήξη τώρα η διαβούλευση Τώρα αρχίζει η διαβούλευση !! και πρέπει να γίνει ουσιαστική γιά να πληροφορηθούν όλοι τα πάντα . Οχι κουκούλωμα. Τίποτε δεν τελείωσε τώρα αρχίζουν όλα. Η πόλη μας πρέπει να προστατευθεί από εξτρεμιστικές και ακραίες πολιτικές. Πρώτα από όλα ο ρεαλισμός.

17 σχόλια

  • Έχεις καταντήσει γραφικός και μας έχεις κουράσει με αυτήν την καραμέλα. Ο κόσμος τρέχει με χίλια και εσύ απαιτείς μια ολόκληρη κοινωνία να μείνει στάσιμη σε λογικές και καταστάσεις τριτοκοσμικές.
    Όποιος δέχεται τη σημερινή εικόνα της Κοζάνης και είναι ευχαριστημένος με αυτή θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ανόητος. Μετά τη χθεσινή τοποθέτηση του εκπροσώπου των ΑμεΑ θα πρέπει να ντρέπεσαι που συνεχίζεις αυτήν την εμμονή με τις θέσεις στάθμευσης. Το βασικό στοιχείο του Σχεδίου είναι ο σεβασμός στο δικαίωμα του καθενός να κινείται ελεύθερα, να ζει και να απολαμβάνει το δημόσιο χώρο. Είναι θέμα δημοκρατίας. Ας κατανοήσουν οι συμπολίτες μας ότι οι εμμονές αυτές με τη στάθμευση εξυπηρετούν μόνο προσωπικά συμφέροντα (δικά σου και των συνυπογαφόντων θιγμένων) και είναι επικίνδυνες για τους πολλούς.

    • ΕΣΥ ΜΑΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟ ΣΒΑΚ …ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΥΠΤΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΗ ΕΚΑΝΕΣ//ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΠΕΤΟΝΤΑΣ.ΜΕ ΥΠΤΑΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ…ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…….

      • “Βαρδακοχτυπημένος” και πάνω από όλα ανορθόγραφος. Απόψεις καφενείου, κάπου ανάμεσα στη συζήτηση για τον ΠΑΟΚ, κάτι πήρε το αυτί μου για ένα ΣΒΑΚ. Άνθρωπος που δεν μπαίνει στον κόπο να ψάξει πως γράφεται μια λέξη, έχει σίγουρα εμβαθύνει στο ΣΒΑΚ.

      • Τα υπερβολικά πολλά οχήματα, τα τραπεζοκαθίσματα, τα εμπορεύματα και οι πινακίδες των καταστημάτων και κάποιοι ανεγκέφαλοι πεζοί που στέκονται και πιάνουν κουβέντα στα πεζοδρόμια!!!!!!!

    • Κολητέ του Δήμαρχου : ” πάταξον μεν άκουσον δε ”

      και κυρίως μάθε πρώτα πως ο Δήμαρχος και η παρεούλα

      του θα καταστρέψουν την πόλη !!!!

      καμιά λογική στα γραφόμενα σου !!

    • Το καλύτερο σχόλιο που διάβασα. Όσο για εσάς κύριε Βαρδάκα και τους ομοίους σας, σταματήστε να γράφετε εδώ μέσα ανοησίες. Οι πόλεις πρέπει να εξυπηρετούν πρωτίστως τους πεζούς, τους ποδηλάτες και τα ΑΜΕΑ.

  • εσυ που κρινεις τον κ.Βαρδακα για πες μας που θα πανε ολα τα αυτοκινητα οταν καταργηθουν 4500 θεσεις παρκαρισματος. γιατι δεν λετε τιποτα για την πλατεια που ο κατα τα αλλα οικολογος δημαρχος δεν μεριμνησε να κανει υπογειο παρκειν…

  • Η τοποθέτηση μου ήταν σαφής. Όσο για το “παρκειν” (parking για όσους δεν κατάλαβαν), αν έχεις στο μυαλό σου ένα υπόγειο, ασφαλές, άνετο, δημοτικό και πάνω από όλα ΔΩΡΕΑΝ parking, λυπάμαι αλλά είσαι εκτός πραγματικότητας. Γιατί άλλωστε αυτό ονειρεύονται οι περισσότεροι, το ΔΩΡΕΑΝ. Ας αναλάβουν το κόστος κατασκευής και λειτουργίας ενός τέτοιου “παρκειν” οι 702 θιγμένοι προς όφελος της πόλης. Σε “τσιπρο-καμμένες” ερωτήσεις, μόνο “ψεκασμένες” απαντήσεις.

  • το παρκειν σε πειραξε αλλα για την ταμπακερα ουτε κουβεντα…δεν πειραζει ο κατα λαθος δημαρχος που ουτε ο ιδιος πιστευε στην εκλογη του δεν προκειτε να ξανακαθηση στην θεση αυτη…..οποτε σβακ μακ ….αντε ναχαμε να λεγαμε..

    • “παρκειν”, “προκειτε”, “ξανακαθηση”…άστο φίλε, στο επόμενο σχόλιο στείλε αρχείο ήχου. Μας έβγαλες τα μάτια.

  • το βασικο ειναι οτι δεν ειναι ΣΒΑΚ οπως παραδεχτηκε και ο Αντιδημαρχος αλλα ενα ερευνητικο προγραμμα που δεν δεσμευει κανεναν. θα ακολουθησει οπως ειπε προκηρυξη διαγωνιστικης διαδιακασιας για εκπονηση ΣΒΑΚ. τζαμπα 2 χρονια και καμποσα ευρω για κατι που δεν ειναι ΣΒΑΚ

  • Εχεις δικιο κ Βαρδακα σε αυτα που λες αλλα τοτε που επεκταθηκε το σχεδιο πολης στα βουνα …..απαραδεκτο…δεν θυμαμαι κανενας απο το συναφη σας να ειπε κατι

  • Ο Βαρδάκας ενοχλεί.Ενοχλεί κάποιους που νόμισαν οτι θα περάσουν το ΣΒΑΚ χωρις αντιδράσεις.Αλλά δεν υπολογίσαν τον Χάρη τον Βαρδάκα. Είναι ισως ο μονος που αγωνίζετε με σθένος για να αλλαξει κατι σ αυτην την πρόχειρη μελετη.Αυτη η μελετη μπορει να είναι οριστική.Ισως και οχι.Θα εξαρτηθει απο το ποιός θα ειναι δημοτική αρχη σε ενα χρόνο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.