Γρεβενά: Αναβάλλεται λόγω καιρού η 1η εκδήλωσή του, η “ΑΣΤΡΟγιορτή” , που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Ιουνίου

14 Ιουνίου 2018
13:54
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Φίλων Εκπαιδευτικού Πάρκου Όρλιακα ανακοινώνει ότι αναβάλλεται λόγω καιρού η 1η εκδήλωσή του, η “ΑΣΤΡΟγιορτή”, που ήταν προγραμματισμένη για αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018.

Η «ΑΣΤΡΟγιορτή» θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 στις 9:30 το βράδυ στο Πάρκο Μανιταριού της πόλης των Γρεβενών, με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Σύλλογος Φίλων Εκπαιδευτικού Πάρκου Όρλιακα θα ήθελε να ευχαριστήσει Δημόσια, τόσο τους χορηγούς της εκδήλωσης, όσο και το Δήμο Γρεβενών, τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτικής Μακεδονίας και τα μέλη Αστρονομικών Συλλόγων από τη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τη διοργάνωση της ΑΣΤΡΟγιορτής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.