kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Τη λήψη απόφασης, που θα δηλώνει την κάθετη διαφωνία του περιφερειακού συμβουλίου στο να υπογραφεί η συμφωνία, για το “Βόρεια Μακεδονία”, στις Πρέσπες, θα προτείνουν οι πτέρυγες της αντιπολίτευσης

15 Ιουνίου 2018
10:29

Τη λήψη απόφασης, που θα δηλώνει, με σαφήνεια, την κάθετη διαφωνία του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, στο να υπογραφεί η συμφωνία, για το “Βόρεια Μακεδονία”, στις Πρέσπες, θα προτείνουν οι πτέρυγες της αντιπολίτευσης, στη σημερινή συνεδρίαση του Σώματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19:00. Θεωρούν ότι η υπογραφή της συμφωνίας στην Περιφέρειά μας θα καταγραφεί ως μελανό σημείο στην ιστορία της, γι’ αυτό και θα επιδιώξουν να θέσουν προ των ευθυνών τους τόσο τον Περιφερειάρχη, Θ. Καρυπίδη, όσο και κάθε σύμβουλο της παράταξής του, αλλά και γενικότερα του περιφερειακού συμβουλίου.

Η Χύτρα

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.