Στην Kοζάνη τα γυρίσματα για το νέο βίντεο κλιπ του Κώστα Αγέρη

8 Δεκεμβρίου 2016
09:01

Ο Κώστας Αγέρης σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το video clip του νέου του τραγουδιού με τίτλο “Από που κι ως που“,το οποίο θα το απολαύσουμε και οπτικοποιημένο. Τους στίχους του  ολοκαίνουργιου single του νικητή του The Voice, υπογράφει ο Λευτέρης Κιντάτος, ο Δημήτρης Τζάνος και ο Στέφανος Σαρούκος, ενώ τη μουσική υπογράφει ο ίδιος. Θα κυκλοφορήσει από την Minos Emi.

Mια μικρή γεύση:

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στον Κώστα Αγέρη που τιμά τον τόπο του, παρ’όλο που ο Δήμος αρέσκεται σε καλλιτέχνες που κάνουν βίντεο κλιπ στη Βουλγαρία…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.