kozan.gr: Και τ’ όνομα του Γιώργου Κωτσίδη στη σεναριολογία για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου Εορδαίας

30 Ιανουαρίου 2017
08:37

Μετά τον Παναγιώτη Πλακεντά, τον Παύλο Τσότσο και τον Γιάννη Καραβασίλη, τ’ όνομα του σημερινού Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργου Κωτσίδη, έρχεται να προστεθεί σ’ εκείνα της σεναριολογίας, για την επόμενη μέρα στο δήμο Εορδαίας και τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, ο Γ. Κωτσίδης, αν και κρατά χαμηλούς τόνους, συζητά, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, με στενά φιλικά του πρόσωπα. Ας μην ξεχνάμε ότι το 2014, προτού λάβει την απόφαση για να πολιτευτεί στην Περιφέρεια, με το συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη, απέσυρε, στο παρά πέντε, την υποψηφιότητά του, για δήμαρχος, στο δήμο Εορδαίας, όταν διαπίστωσε πως ήταν αδύνατη η κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου ψηφοδελτίου.

Η Χύτρα

10 σχόλια

  • Αναστατώνεις την εορδαια με τα δημοσιέυματα σου ! Θα αναγκάσεις τον κο Ζαμανιδη να υψώσει τείχη γύρω απο το δημαρχείο ! Που είναι και της μόδας !!!!!

  • Μια που εχεις επιτυχημενη θητεια στην περιφερεια ελα και εσυ να αποτελειωσης οτι θα αφησει ορθιο ο ζαμανιδης.Εδω ισχυει κουτσοι στραβοι στον αγιο παντελεημονα ολοι.

  • Τις επόμενες ημέρες απο οτι γνωρίζω, θα προταθεί απο τους “ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” στον Γιώργο Κωτσίδη να είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης που θα στηρίξη η κίνηση.

  • Ολοι θέλουν να την κανουν απο την παράταξη Καρυπίδη ενας ενας φεύγουν στο τέλος μονος του θα μεινει με τον Αργυριάδη και τον Κάτανα…

  • Χάθηκαν ρε παιδιά οι νέοι άνθρωποι, επιστήμονες, με νέες ιδέες και ικανότητες? Όλο κάτι μεσήλικες και κάτι συνδικαλιστές. Όχι λοιπόν κύριοι. Είστε όλοι σας ακατάλληλοι και θα το καταλάβετε όταν θα αποπειραθείτε να ζητήσετε ψήφους από υγείες σκεπτόμενους ανθρώπους και όχι σαλιάρηδες που περιτριγυρίζατε τόσα χρόνια. Μείνετε μακριά από τα κοινά και ασχοληθείτε επιτέλους με τον κήπο σας και τις κότες σας.

    • Όσοι νέοι επιστήμονες δεν έφυγαν στο εξωτερικό, αγωνίζονται καθημερινά για το μεροκάματο (όσοι έχουν ακόμα δουλειά). Δεν έχουν την πολυτέλεια χρόνου των συνταξιούχων και των κρατικοδίαιτων δημοσίων υπαλλήλων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.