Ενδιαφέρουσα Εκπαιδευτική Εκδήλωση, στην 10η Επετειακή Έκθεση Εορδαίας, την Κυριακή 17 Ιουνίου

16 Ιουνίου 2018
14:50
Κανένα σχόλιο

Ενδιαφέρουσα Εκπαιδευτική Εκδήλωση στην 10η Επετειακή Έκθεση Εορδαίας την Κυριακή 17/6 στις 11.30 το πρωί στην Αίθουσα Παλατάκι του Hotel Παντελίδης από την γνωστή Ε.Ε.Δ.Ε. (Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων) με εισηγητή κ. Ιωάννη Οφάκογλου Brand & Marketing Strategist και με Θέμα:

Πώς θα ωφεληθούν οι επιχειρήσεις μας από την χρήση και την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του διαδικτύου ώστε να αυξήσουμε την ρευστότητα και τα κέρδη μας!

-Πώς και κατά πόσο μπορώ να αυξήσω τις Πωλήσεις μου εάν δημιουργήσω ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα eshop?

-Πώς μπορώ να διαχειριστώ ο ίδιος το νέο μου ηλεκτρονικό κατάστημα?

-Πώς μπορώ να βελτιώσω άμεσα και αποτελεσματικά το eshop που ήδη διαθέτω?

-Με ποιες άλλες διαδικτυακές τακτικές μπορώ να αυξήσω τον τζίρο μου?

Ελάτε λοιπόν γιατί αξίζει πραγματικά να μάθετε για το πώς μπορείτε να κερδίσετε και εσείς χρήματα από την ανερχόμενη διαδικτυακή αγορά, όπως ήδη κάνουν πολλοί άλλοι επιχειρηματίες, και να βελτιώσετε έτσι την ρευστότητα της επιχείρησής σας διότι :

Τα πάντα ρει’ συνάδελφε επιχειρηματία.

Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες ποιοτικές εκδηλώσεις τέτοιου είδους που πραγματοποιούνται στην Πτολεμαΐδα !

Με Σεβασμό και Εκτίμηση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.