kozan.gr: Σφόδρα ενοχλημένος από τις δηλώσεις, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, περί των περίφημων “μπλε τετραδίων”, ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Κοζάνης, Γιώργος Τζέλλος – Ετοιμάζει και ο ίδιος απάντηση;

30 Ιανουαρίου 2017
11:15

Η πρόσφατη δήλωση τού Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κοζάνης,  Βασίλη Μπουγιοτόπουλου, ότι: «Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014, το ταμείο, το τι εισέπραξε ο δήμος (Κοζάνης) και τι πλήρωσε, «κρατούνταν», με μολύβι και μπλε στυλό, σε μπλε τετράδια», έβαλε “φωτιά” μεταξύ δημοτικής αρχής και μείζονος αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Κοζάνης, Γιώργος Τζέλλος,  φέρεται σφόδρα ενοχλημένος από τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, αφού αφορούν και τη δική του θητεία στη συγκεκριμένη Αντιδημαρχία. Στο συνδυασμό της “Ενότητας” δε θεωρούν απλά μυθοπλασίες τα όσα ακούστηκαν, αλλά και προσβολή. Σε καμιά περίπτωση οι εισπράξεις και οι πληρωμές δε γινόντουσαν με βάση τα μπλε τετράδια, αλλά υπήρχε καθημερινά ηλεκτρονική ενημέρωση. Όπως λένε, μπλε τετράδια υπήρχαν, αλλά κανείς Αντιδήμαρχος, απ’ όσους διετέλεσαν στο συγκεκριμένο πόστο, δεν τα έπιασε στα χέρια του, απλώς η συγκεκριμένη υπάλληλος, τα κρατούσε για δική της χρήση, αποκλειστικά και μόνο για να διευκολύνει τη δουλειά της. Αυτό που φαίνεται πως θα υπάρξει, λίαν προσεχώς, είναι κι αναλυτική απάντηση από τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γ. Τζέλλο, για τον οποίον, σημειωτέον, η σημερινή δημοτική αρχή είχε εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για τη συμβολή του στην αναμόρφωση της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Κοζάνης.

Η Χύτρα

Ένα σχόλιο

  • Επειδή είναι όλοι δημόσια πρόσωπα και είχαν θέσεις ευθύνης, να βγουν να τα πουν με όνομα και επώνυμο και να αναλάβουν το βάρος των όσων λένε. Οι ανώνυμες διαρροές άλλα δείχνουν…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.