«Μακεδονική» σαλάτα για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – H ανάρτηση μετά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες

17 Ιουνίου 2018
15:29

Οι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ακολούθησαν την Ελληνική αποστολή στο Οτέσεβο, έστησαν δικό τους τραπέζι στις Πρέσπες.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, από τραπέζι σε ταβέρνα στις Πρέσπες, γράφοντας «Μακεδονική σαλάτα».

Aπό seleo.gr

 

16 σχόλια

  • Φάτε μέχρι να σκάσετε τζάμπα είναι πληρώνει ο Ελληνικός λαός, που τον έχετε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει η μελάνι.

  • Δυο chinook μόλις πέρασαν πάνω από Κοζάνη. Εκτός από δυνάμεις καταστολής είχε και στρατό ο πρόεδρος του δεκαπενταμελους;

  • Η λέξη ντροπή είναι για κάποιον που έχει συναίσθημα.
    Η λέξη θράσος είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτά που συμβαίνουν εδώ και τόσα χρόνια.
    Άβουλα διορισμένα όντα είναι.Ανάξιοι να εκπροσωπήσουν ακόμα και τους εαυτούς τους.Μπρος στη βολή τους (διορισμένοι γαρ), υπογράφουν τα πάντα ακόμα και σε χαρτοπετσέτες.
    Κρίμα… για το παρελθόν μας, το παρόν μας και το μέλλον μας..

    Οι λίγοι (και σε ποσότητα και σε ποιότητα) να διαφεντεύουν και να υποθηκεύουν τις ζωές μας και τις τύχες μας

  • Την γιορτάζουν κιόλας με χαμόγελα, φαγητό και αναμνηστικές φωτογραφίες την ξεφτίλα που ονόμασε συμφωνία ο αρχηγός τους και ο υπουργός του.

  • Γιορτάζουν το γεγονος ότι παρέδωσαν τον τόπο μας, τον τόπο που γεννήθηκαν οι πατεράδες μας, τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι παππούδες μας και πόσες γενιές Ελλήνων πριν από αυτούς. Πρόδωσαν την ίδια την ψυχή μας και την ονόμασαν νότια Μακεδονία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.