kozan.gr: Η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Η. Κάτανα, για τη σημερινή παρουσία μελών της Περιφερειακής Αρχής στην υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες και τα σχόλια, των πολιτών, που ακολούθησαν

17 Ιουνίου 2018
19:24

Η ανάρτηση, στο facebook, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Η. Κάτανα, για τη σημερινή παρουσία μελών της Περιφερειακής Αρχής στην υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες και τα σχόλια, των πολιτών, που ακολούθησαν:

 


24 σχόλια

  • η παρέα των μοιραίων Καρυπίδης Καρυπίδου Κάτανας και ολόκληρος ο συνδυασμός που έχει το θράσος να λέει ότι τάχα είπε στον Κοτζιά όταν δεν δέχονται την συμφωνία … Οι μοιραίοι που θέλει να μας πείσει δηλαδη ότι ενώ αρνήθηκε να ψηφίσει στο περιφερειακό συμβούλιο την καταδίκη της συμφωνίας όταν το Απαίτησε η αντιπολίτευση . ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ

  • Ο λαός αγαπητέ μου έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως αυτός νομίζει. Εσείς δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τον μέμφεστε, διότι δεν τον ρωτήαστε κάν γι’αυτό που κάνατε.
    Τη θεσμικότητα αφήστε την κατά μέρος και μην την πιπιλίζετε σαν καραμέλα.
    Εάν είχε ερωτηθεί φυσικά και δεν θα σας άφηνε να λειτουργήσετε έτσι κάτω απο την δήθεν ομπρέλα της θεσμικότητας.
    Αρκετά πιά με τα παραμύθια σας. Στα αυτιά κάποιων και πιθανόν και στα δικά σας όλα αυτά να ακούγονται ωραία, σε κάποιων άλλων όμως μόνο θυμιδία και οργή προκαλούν.
    Κάποια στιγμή θα καταλάβετε τι διαπράχθηκε σήμερα. Μια περιοχή που δεν είχε πρόβλημα (το πρόβλημα το είχαν άλλοι), θα ψάχνει να βρεί ταυτότητα για να αυτοπροσδιοριστεί.

  • Χαρειτε τον θεσμικο σας ρολο κι εσυ και ο Καρυπιδης για οσο κρατα η θητεια σας !!!μετα θα παρετε αυτο που σας αξιζει!!!Ντροπή σας !!!!

  • Ηλία τρέχεις για την. περιφέρεια αλλά με την στάση που εχει ο Καρυπιδης υπέρ της διαπραγμάτευσης Κοντζιά σε έκαψε και αυτό θα σε ακολουθεί μια ζωή

  • Ααααααα…. Καιμη ξεχάσετε να βάλετε και μια σκοπιανη σημαία δίπλα στην Ελληνική στη σχολή πυροσβεστικής…. Παντα στα πλαίσια της θεσμικοτητας.. Βρε ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΎΠΟΥΛΑ το λιγότερο που σας αξίζει

  • Αναρωτιέμαι με τον Καρυπίδη:
    αφού είχε σκοπό να πουλήσει τα υποκείμενα της ΔΕΗ δηλ. την Μακεδονική Γη, γιατί πούλησε τους ΑΗΣ πιο μπροστά;

  • εαν ειναι ετσι οπως τα λες γιατι δεν παρετεισαι ως διαμαρτυρια…γιατι δεν σηκωθηκες να φωναξεις η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ αλλα καθόσουν και καμαρωνες. Ετσι αντιδρουν οι αγωνιστες και οι Ελληνες. τωρα μας μας το παιζετε θλημμενες γυναικουλες καταλαβατε το κακο που εγινε και στο οποιο συναινεσατε…ο σκοπιανος πρωθυπουργος αναφεροταν στο λαο του με το ονομα μακεδονες, χωρις το βορειοι εστω, και εσεις οι ελληνες χαμογελουσατε απαθεστατοι…τα δωσατε ολα και συναινεσατε σε αυτο ειστε υπολογοι ως αρχη.

  • Γελιέστε πού πιστεύετε ότι μπορείτε να μας πείσετε ότι πήγατε εκεί για να παραδώσετε το ψήφισμα το ψήφισμα . ήταν απλώς η δικαιολογία για να καλύψετε την αδικαιολόγητη παρουσία σας στο πλευρό τον ταγων σας.

  • Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΣ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ; ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ; Η Μ ΟΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ; ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

  • Με πρόφαση την παράδοση του ψηφίσματος πήγατε να παραδώστε το “Βόρεια Μακεδονία”. Την απάντηση θα σας την δώσει ο ελληνικός λαός…

  • ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ.ΕΛΕΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΝΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ

  • Καρυπιδη, κατανα σας θαμπωσαν τα φωτα της δημοσιοτητας και οι υψηλες γνωριμιες!
    Σας κατατρεχει το παθος της κενοδοξιας και δεν το εχετε καταλαβει!
    Για λιγη προσκαιρη δοξα ξεπουλησατε τους συνανθρωπους σας, τα ιερα και τα οσια αυτου του τοπου.
    Οταν θα σας πεταξουν σας στημενες λεμονοκουπες που θα σταθειτε;
    ΔΙΕΠΡΑΞΑΤΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΗ

  • Έζησαν λιτά, χάρισαν περιουσίες και «έφυγαν» πάμφτωχοι. Μπορεί τη σημερινή εποχή να κυριαρχεί η γενική καχυποψία για τους πολιτικούς και πόσους από αυτούς βάζουν το… χέρι στο μέλι, αλλά υπήρξαν κάποιοι στο παρελθόν, ακόμη και πρωθυπουργοί, που πέθαναν πάμφτωχοι, είτε γιατί χάρισαν την περιουσία τους είτε γιατί επέλεξαν σε όλη τους τη ζωή ένα λιτό τρόπο διαβίωσης.
    http://www.tilestwra.com/epta-ellines-prothipourgi-pou-pethanan-sti-psatha/

  • Η ιστορία Κάτανα έγραψε και όχι μόνο αλλά αποτυπώθηκε και σ’ένα χαρτί μια εικόνα …αυτή την φώτο να την κρατήσεις και να την κάνεις κορνίζα βάζοντας την στο καλύτερο σημείο στο σαλόνι σου …..είμαι περίεργος τι θα κάνεις όταν θα την βλέπεις –βλέπουν μετά από κάποια χρόνια…..

  • Στην π.υ. την φωτο θα την βαλουμε στον πίνακα ανακοινώσεων Έτσι ώστε αρκετοί συνάδερφοι του να καταλάβουμε με ποιον κάναμε βάρδια. Ρε Ηλία όταν κάποια πρωινά έκανες υποστολή της σημαίας….Αυτά οραματιζοσουν?Έχει ο καιρός γυρίσματα κ μην είσαι τόσο αισιόδοξος ότι θα γίνει το πάρκο της Αεβαλ κ θα είσαι εκεί…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.