Νέες μεταγραφές για το Μακεδονικό Φούφα: Απέκτησε Ζιώγα και Τσώτσο

30 Ιανουαρίου 2017
11:14
Κανένα σχόλιο

Συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Μακεδονικός Φούφα ο οποίος προσπαθεί να παρουσιαστεί δυνατός στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και να δημιουργήσει και ένα δυνατό κορμό για τα επόμενα χρόνια.

Έτσι μετά την απόκτηση των Μόσχου, Ρωμαίου αποκτήθηκαν και 2 νεαροί αλλά με λαμπρό μέλλον παίκτες. Για αυτό άλλωστε οι συμφωνίες που έγιναν είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για τους Άγγελο Τσώτσο που υπέγραψε για 4,5 χρόνια και Κωνσταντίνο Ζιώγα που υπέγραψε για 3,5 χρόνια.

Ο πρώτος είναι γεννημένος στις 12-10-99 και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Π.Α.Σ. Φλώρινας. Ξεκίνησε ως δεξί μπακ αλλά παίζει εύκολα και ως δεξί εξτρέμ. Μεγάλο του προσόν η ταχύτητα, άψογος χαρακτήρας που του αρέσει να δουλεύει σκληρά. Δοκιμάστηκε στο Π.Α.Σ. Γιάννενα αλλά η συμφωνία χάλασε καθώς ο Π.Α.Σ δεν κάλυπτε τα έξοδα διαμονής.

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις Μεικτές ομάδες Ε.Π.Σ. Φλώρινας.

Ο 18χρονος (13/01/98) Κωνσταντίνος Ζιώγας με ύψος 1.85 ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Σιάτιστας, κατόπιν μεταπήδησε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοίου κι από εκεί μεταγράφηκε για ένα χρόνο στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Κ20)

Καλύπτει τη θέση του αριστερού μπακ και με την ομάδα των της Μακεδονίας κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα πριν μερικά χρόνια.

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τους καινούριους παίκτες και τους εύχεται να πετύχουν τους στόχους τους μέσα από την καλή πορεία και της ομάδας.

Από εκεί και μετά ο Μακεδονικός λόγω της αναβολής του παιχνιδιού με την ομάδα του Ορφέα έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε. Κοζάνης στο γήπεδο της Αθλοκίνησης.

Τελικό αποτέλεσμα 7-1 για το Μακεδονικό με γκολ των Τοπάλη, Γκόλη, Τσόμπο, Τσώτσου, Παπουτσίδη, Φωτιάδη και Τσικόπουλου ενώ το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Σαλονικίδης.

Ο Μακεδονικός έπαιξε με τους Παπαδόπουλο, Κοπατσάρη, Ζιώγα, Τακίδη, Πιρίτσους, Τσόμπο, Μόσχο, Γκόλη, Χάιτα, Τοπάλη και Ρωμαίο ενώ αγωνίστηκαν ακόμα και οι Σακαρίδης, Βλαδίκας, Τσώτσος, Δούφας, Τσικόπουλος, Παπουτσίδης, Τσακαλίδης, Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης και Χατζηρούμπης.

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.