Ο φιλοσκοπιανός Γιώργος Ντζιμάνης…να τον χαιρόμαστε… (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

18 Ιουνίου 2018
09:54

Ο πολιτικός τουρίστας – βλέπετε τα τελευταία χρόνια έχουμε πολλούς σε όλα τα επίπεδα – προκαλώντας για ακόμη μία φορά μας μίλησε για βάρβαρους και ανεπάγγελτους!!!

Το ξέρετε, ο Γιώργος Ντζιμάνης είναι βουλευτής του συριζα Ν. Κοζάνης!!! Και η θητεία του πλησιάζει προς το τέλος της…

Κουίζ

Τι θα κάνουμε σε λίγο καιρό χωρίς εσένα που μας έκανες να γελάσουμε;

Καληνύχτα Κοζάνη, καληνύχτα Δυτική Μακεδονία, καληνύχτα Ελλάδα

Κοζάνη 18 Ιουνίου* 2018

*την επομένη της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

23 σχόλια

  • Γιατί ο Δημητριάδης , Θεοφύλακτος , Ιωαννίδης και ο Καρυπιδης τι είναι , μια από τα ιδια και αυτοι . Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο μας έχουμε τους πλέον άχρηστους

  • Ωπ άργησες Μακεδονομάχε…
    Τόσα χρόνια που καταστρέφονταν οικονομικά η Ελλάδα και η Μακεδονία τί έκανες?

  • Έλα ρε Παπαδόπουλε,με τα ρούχα σου τρώγεσαι απ΄όταν(λόγω ρήξης με τον Κεχαγιά)έφυγες από το συνδυασμό του Καρυπίδη.Μας έχεις ζαλίσει στα παχιά λόγια κι εσύ.

  • Παρατηρήστε ότι τα φιλοσκοπιανά τους αισθήματα οι συριζαίοι τα έκρυβαν τόσα χρόνια. Τους ξέφευγαν που και που αλλά εμείς τα αγνοούσαμε ή λέγαμε “εντάξει δεν πειράζει τουλάχιστον θα μας χαρίσουν τον ΕΝΦΙΑ” ή λέγαμε “εντάξει δεν πειράζει τουλάχιστον δεν θα πουλήσουν τη ΔΕΗ”. Τώρα όμως που ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ο Τσίπρας ξεπούλησε τη Μακεδονία με αντάλλαγμα να πάρει μείωση για το χρέος (την οποία εμείς οι πολίτες δεν θα δούμε ποτέ) ο κόσμος εξαγριώθηκε. Οι βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας εξαφανίστηκαν απ’ τους δρόμους και τις καφετέριες. Βέβαια η οργή του κόσμου θα ξεσπάσει στις εκλογές τις οποίες ο Τσίπρας ό,τι και να κάνει δεν θα μπορέσει να αποφύγει τον Οκτώβριο-Νοέμβριο που έρχεται.

  • Η Δυτ. Μακεδονία εκπροσωπείται σήμερα από ανάξιο πολιτικό προσωπικό πλην Γεωργίου Κασαπίδη του παλληκαριού. Καρυπίδης,Ιωαννίδης, Θεοφύλακτος, Τζιμάνης, Μουμουλίδης, Δημητριάδης, Σελτσας, κλπ.
    Απορίας άξιο είναι ότι οι περισσότεροι έχουν ποντιακή καταγωγή.
    Καήκαμε…

  • ητανε και Στρατηγός του Ελληνικού Στρατού!!!
    τραγουδούσε και Πατριωτικά Τραγουδια εν ενεργεία Στρατηγός ….
    Μαγκούρα κυριε Γιώργο …

    • Eίσαι φασιστας,νοσταλγός των χουντικών και συκοφάντης. Ο κ. Ντζιμάνης κοσμεί το στρατό μας ως δημοκρατική προσωπικότητα που απεχθάνεται τις αγκυλώσεις των μιλιταριστών και τον σκοτεινό τους κόσμο.

  • Τα ΣΥΡΙΖΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ τρολάρουν….. Κρίμα ρε ανθέλληνες!!!! Αυτό που με απογοητεύει είναι η βλακεία σας . Μια ζωή προσκυνημένοι θα είστε , στα τέσσερα και χωρίς ελπίδα!!!!

  • Θεόφιλε πονάει η αλήθεια και όταν πονας διαμαρτύρεσαι.Εσύ τους πατάς εκεί που πονάνε . Είσαι δίκαιος στα σχόλιά σου και αυτό δεν αρέσει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.