Γιάννης Αντωνιάδης: Πρωτοφανής βία της αστυνομίας στην ειρηνική διαδήλωση στο Πισοδέρι Φλώρινας

18 Ιουνίου 2018
10:38

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αγριότητα της αστυνομίας απέναντι στους Έλληνες πατριώτες που πήγαν να διαδηλώσουν ειρηνικά στο Πισοδέρι Φλώρινας, ενάντια σε μια κάκιστη συμφωνία που μόνο δεινά θα φέρει στο μέλλον για την Ελλάδα.

Την απόλυτη ευθύνη -όπως πάντα- φέρουν προσωπικά ο κ. Τσίπρας και ο κ. Τόσκας οι οποίοι «χαϊδεύουν» τους Ρουβίκωνες και τους κάθε λογής ψευτοεπαναστάτες των Εξαρχείων οι οποίοι ασκούν «ακτιβισμό» απαιτώντας την απελευθέρωση δολοφόνων-τρομοκρατών τύπου Κουφοντίνα. Προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό, αλλά ήρθε ο κ. Ζάεφ να τους ξεσκεπάσει, μιλώντας την ίδια μέρα για «Μακεδόνες και Μακεδονική γλώσσα» που προσωπικά ο κ. Τσίπρας τους χάρισε με την ευγενική χορηγία του κ. Καμμένου.

Να επισημάνουμε και τις θερμές ευχαριστίες του κ. Ζάεφ στους Αμερικάνους, αν αυτό κάτι λέει. Για δεύτερη φορά συνθηκολογεί η Αριστερά στη Πρέσπα Φλώρινας, μόνο που τώρα κουβαλά μια ολόκληρη χώρα.

Η κατάπτυστη συμφωνία που υπογράψατε κ. Τσίπρα, θα σας συνοδεύει σε όλο σας τον πολιτικό βίο, πορευόμενος με τα χειροκροτήματα Σκοπιανών και ξένων, πλην όμως ξένος μέσα στους Έλληνες.

6 σχόλια

  • Ειδαμε και την ειρωνια του Κοτζια στον Καρυπιδη για τα εκτροπα. Του μιλουσε τοσο απαξιωτικα και προσβλητικα .Εριξε τις ευθυνες στους διαμαρτυρομενους γιατι ειπε πηγαν να παρεμποδισουν. Δε μας ειπε ομως τι; ποιοι; και τι; χλευασε δε τον αριθμο των 4.000 μια και ηταν λιγοτεροι των αλλων συλλαλητηριων, αποκρυπτοντας το ποσα μπλοκα εκλειναν τους δρομους . Ντροπη για τη θεση του υπουργου εξωτερικων που κατεχει στη χωρα μας. Δε σεβεται τα χρηματα που του δινουμε στερουμενοι τα παντα γι αυτους ολους,ολων των κομματων. Ντροπη τους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.