Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν συμμετοχή παιδιών στις κατασκηνώσεις του Πτελεού Μαγνησίας

18 Ιουνίου 2018
13:50

Ο Δήμος Κοζάνης, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής δικαιολογητικών για τη δωρεάν συμμετοχή παιδιών στις Παραθαλάσσιες Κατασκηνώσεις Στέγης Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός», στον Πτελεό Μαγνησίας.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, κάτοικοι του Δήμου Κοζάνης, των οποίων τα παιδιά δεν καλύπτονται από αντίστοιχα κατασκηνωτικά προγράμματα των ασφαλιστικών ταμείων ή του Ο.Α.Ε.Δ., μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από την Τρίτη 19 έως την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, από 08:00 το πρωί έως 02:00 το μεσημέρι, στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης (Αργυροκάστρου 13) προσκομίζοντας μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας του τελευταίου οικονομικού έτους

  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

  3. Αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή Πιστοποιητικό Μόνιμης Κατοικίας

  4. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογεονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ένδειας, οικογένειες σε κρίση, πληθυσμιακές μειονότητες κ.λπ.) (χορηγείται από την υπηρεσία)

  5. Υπόλοιπα δικαιολογητικά που πιστοποιούν την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της οικογένειας

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής θα κάνει την επιλογή των παιδιών βάση κοινωνικό-οικονομικών κριτηρίων, δίνοντας προτεραιότητα στις οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι στις οποίες θα συμμετέχουν τα παιδιά που θα επιλεγούν έχουν ως εξής:

Από 13 έως 23 Ιουλίου, για κορίτσια γυμνασίου-λυκείου

Από 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου, για κορίτσια και αγόρια δημοτικού

Από 02 έως 13 Αυγούστου, για αγόρια γυμνασίου-λυκείου

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2461029497.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.