kozan.gr: O Ιωάννης Γιάτσιος αποκάλεσε τον Φ. Κεχαγιά κύριο Μελισσανίδη – Ο διάλογος που ακολούθησε (Βίντεο)

18 Ιουνίου 2018
17:03

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξεκίνησε στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, επιχείρησε να δώσει, σήμερα Δευτέρα, ο Ιωάννης Γιάτσιος, περιφερειακός Σύμβουλος, της μείζονος αντιπολίτευσης, από τα Γρεβενά, ο οποίος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Σώματος, Φ. Κεχαγιά, τον αποκάλεσε Μελισσανίδη, παραπέμπτοντας στο γνωστό Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής, θέλοντας, προφανώς, να τον κατηγορήσει, για πολιτικές κυβιστήσεις, που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου.

4 σχόλια

  • πολύ καλα τα ειπε ο Γιάτσος για Κεχαγια!!!!
    Διαμαρρυρετε αλλα κραταει την θεσούλα του προέδρου του ΠΣυμβουλίου

  • Εκεί στο περιφερειακό συμβούλιο δεν μπορούν να κάνουν χωρίς τις εύστοχες ατάκες του κ Σβωλη και φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να τον μιμούνται!

  • Γιάτσιο μην ποδοσφαιροποιεις την συνεδρίαση
    Η περειφερεια δεν ειναι ποδοσφαιρικός σύνδεσμος!
    Ούτε καφενεία να κερνάς μπυρες για να μαζευεις ψήφους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.