Ευχαριστήριο Δημόσιου ΙΕΚ Κοζάνης

18 Ιουνίου 2018
19:06

Το Δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των καταρτιζομένων του Δ’ Εξαμήνου της Ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» για την προσφορά/δωρεά μαλλιών συνεισφέροντας, έτσι, έμπρακτα στον αγώνα των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, οι οποίοι απέδειξαν γι ακόμη μια φορά πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι απέναντι σε τόσο σημαντικά ζητήματα και ότι μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω τους όποτε χρειαστεί!

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους καταρτιζομένους του Τμήματος Κομμωτικής Τέχνης καθώς και τις εκπαιδεύτριές τους Γούσια Αναστασία και Νέστορα Χρυσή για την πρωτοβουλία, την οποία ανέλαβαν.

Τα μαλλιά θα αποσταλούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» (Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε από γυναίκες που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού) προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες για τις ασθενείς που τις έχουν ανάγκη.

Η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κοζάνης

Ρουσιάδου Στέλλα

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο για την έμπρακτη προσφορά σας.Λίγη περισσότερη προσοχή από την πολιτεία να έχετε και οι σπουδαστές μπορούν να πετύχουν πάρα πολλά!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.