Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του ΓΕ.Λ. Σερβίων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην μαθήτρια του σχολείου μας, της Α΄ τάξης, Αντωνοπούλου Κωνσταντίνα η οποία απέσπασε το Πρώτο Βραβείο Διηγήματος για το διήγημά της με τίτλο «Να Προσέχεις» στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» (σχολικό έτος 2017-2018).

Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη. Υλοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου. Βασική επιδίωξη του προγράμματος είναι να αποτελέσει εκπαιδευτική «γέφυρα» ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και να ενδυναμώσει τη συνεργασία και την επικοινωνία ανάμεσα σε όλες τις μαθητικές κοινότητες του Ελληνισμού.

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνα για την διάκρισή σου και σου ευχόμαστε πάντα να ακολουθείς το δρόμο της δημιουργίας … να βλέπεις, να στοχάζεσαι, να εμπνέεσαι και να γράφεις.

Η Διευθύντρια του ΓΕ.Λ. Σερβίων Η Πρόεδρος του Συλλ. Γονέων/Κηδεμόνων

Κουρελή Αθανασία Αντωνοπούλου Ελένη