kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα, με πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων και ΠΑΛΙ στη συμβολή των οδών Σμύρνης με Πανόρμου στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

19 Ιουνίου 2018
12:22

Τροχαίο ατύχημα, με πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε σήμερα Τρίτη στις 11:35 π.μ. και ΠΑΛΙ στη συμβολή των οδών Σμύρνης με Πανόρμου στην Κοζάνη. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρύ τραύμα ένας 47χρονος πατέρας με την 9χρονη κόρη του. Παρά την πρόσφατη επιπρόσθετη σήμανση στο οδόστρωμα (διαβάστε σχετικά εδώ), είναι προφανές πως χρειάζονται κι άλλα μέτρα για την αποφυγή μελλοντικών τροχαίων ατυχημάτων.

 

 

9 σχόλια

  • Έλεος πια! Πρέπει να σκοτωθεί πάλι άνθρωπος για να κάνουν κάτι;;;Μόνο για φρου και αρώματα είμαστε σε αυτή την πόλη!

  • Μην έχετε παράπονα …Εχει Κατσιμίχα και Καζούλη σήμερα ….Πανυγιριζει ο Κυρινας ??? …Ρε τι θα γίνει στις εκλογές …

  • Υπομονή, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία: του χρόνου έχουμε εκλογές και μπορεί να βρούμε δήμαρχο που να ενδιαφέρεται για να μην τρακάρουν οι πολίτες κι όχι για να εξασφαλίσει πελατεία στα ιδιωτικά πάρκινγκ.

  • Ειναι δυνατόν !!!????. Πότε θα επέμβει ο Δήμος??? Μια ειναι η λύση η απαγόρευση στροφης δεξιά απο την οδό την οδό Προυσης . Όπως ήταν και παλιά !!!! Τότε δεν ειχαμε τροχαία !!!!

  • ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΗΜΕΊΟ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΤΑ ΑΤΥΧΉΜΑΤΑ.

    • Μετά θα γίνονται από την άλλη πλευρά. Η απροσεξία και η βιασύνη είναι η κύρια αιτία. 40 χρόνια περνάω από εκεί και πάντα σταματάω να ελέγξω πριν περάσω.

  • Εκφράζοντας την ταπεινή μου άποψη ως κάτοικος της εν λόγω περιοχής προτείνω…Αλλαγή φοράς όλης της Πανόρμου, αλλαγή φοράς όλης της Κωνσταντινουπόλεως και καθορισμός μίας φοράς, αυτή της ανόδου, για την οδό Γιάνναρη…..Ας εξεταστεί και κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά από το Δήμο μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.