Στους νομούς Φλώρινας και Πέλλας κλιμάκιο της ΝΔ με Λευτέρη Αυγενάκη και Μαρία Σπυράκη

19 Ιουνίου 2018
14:49

Επίσκεψη στους νομούς Φλώρινας και Πέλλας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018,  ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης και η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Σπυράκη.

Πρώτος σταθμός του κλιμακίου της ΝΔ με επικεφαλής τον Γραμματέα του Κόμματος θα είναι η Φλώρινα και το Μητροπολιτικό Μέγαρο, όπου θα συναντήσουν τον Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας κ. Θεόκλητο. Στη συνέχεια θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στις 12:30μ.μ. στο Δημαρχείο της πόλης, ενώ θα ακολουθήσουν συσκέψεις με φορείς και συλλόγους της περιοχής, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φλώρινας. Αμέσως μετά το κλιμάκιο της ΝΔ θα μεταβεί στις Πρέσπες, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη και θα ακολουθήσει συνάντηση με κατοίκους του χωριού Ψαράδες.

Το απόγευμα της Τετάρτης, το κλιμάκιο της ΝΔ θα βρίσκεται στην Έδεσσα, όπου θα πραγαμτοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Γιάννου. Έπειτα ο κ. Λ. Αυγενάκης και η Μ. Σπυράκη θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στο τοπικά ΜΜΕ στις 7:00μ.μ. στο δημοτικό κατάστημα «Κέντρο Καταρρακτών».

Το πρόγραμμα της επίσκεψής τους στην Έδεσσα περιλαμβάνει ακόμα σύσκεψη με φορείς και εκπροσώπους συλλόγων του νομού Πέλλας. Η επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην Έδεσσα θα ολοκληρωθεί στο πλαίσιο συνάντησης με τον Μητροπολίτη Εδέσσης & Πέλλης κ. Ιωήλ.

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.