Σε τροχιά υλοποίησης η επέκταση του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» – Νέα πτέρυγα με υπερσύγχρονο χειρουργικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό

19 Ιουνίου 2018
14:59

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου, στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης με θέμα την επέκταση του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν τα βήματα που απαιτούνται για την διαδικασία υλοποίησης της επέκτασης του νοσοκομείου, η οποία θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου με 10 εκ. ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το «Μαμάτσειο» θα αποκτήσει νέες εγκαταστάσεις και σύγχρονο χειρουργικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Θα αναβαθμιστεί και θα ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες, με στόχο οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

«Σήμερα κάναμε ένα ακόμη βήμα ευθύνης, ξεκλειδώνουν όλες οι διαδικασίες για την επέκταση του Γ.Ν. Μαμάτσειου Κοζάνης, ώστε οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να έχουν ένα υπερσύχρονο νοσοκομείο που να αρμόζει στις νέες ανάγκες που απαιτούνται στον ευαίσθητο χώρο της υγείας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

3 σχόλια

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΕ ΝΕΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΙΤΩΝΕΣ ΙΑΤΡΩΝ!!! ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ!!! ΙΑΤΡΕΙΑ

  • ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΩΤΑ!
    ΟΤΑΝ ΕΒΡΕΧΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1996 ΕΜΕΙΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ!!!
    ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΗΛΗ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΟΤΕ ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ!
    ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΟ!
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΣΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΑΡΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ!
    ΓΕΜΙΣΕ Η ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΕΝΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!!

  • Οι κάτοικοι της περιοχής τώρα, μ’αυτό το χαρτί που ρίχτηκε στο τραπέζι κι όχι τυχαία, θα γλυκαθούν μετά την πίκρα απ’την προδοσία που πήραν κι έτσι θα ξανακλείνουν ίσως θετικά προς τους εξωμότες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.