Λ. Ιωάννιδης για απόφαση δικαστηρίου σχετικά με το Καταφύγιο αδέσποτων του δήμου Κοζάνης: “Σήμερα έφτασε η ημέρα της αλήθειας! – Το Δικαστήριο, αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία, ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ την Ελένη Τασοπούλου και τους δύο κτηνιάτρους”

20 Ιουνίου 2018
10:41

Πριν από περίπου 2,5 χρόνια ο Δήμος Κοζάνης, η τότε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος συνάδελφος και φίλη Ελένη Τασοπούλου, οι δύο κτηνίατροι του Δήμου και εγώ δεχτήκαμε μια άνευ προηγούμενου, συκοφαντική, ακραία «επίθεση» για την κατάσταση στο Καταφύγιο αδέσποτων, το μοναδικό να θυμίσω αδειοδοτημένο στη Δυτική Μακεδονία και από τα ελάχιστα στην Ελλάδα, που οδήγησε και σε ποινική δίωξη, ώστε να αναζητηθούν αν υπάρχουν ευθύνες. Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι ο Δήμος Κοζάνης εφαρμόζει πλήρως την κείμενη νομοθεσία και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ευζωία των ζώων.

Ακολούθησαν ύβρεις, χυδαιότητες, κατάρες και πολλά άλλα, τα οποία πολλοί τα θυμάστε.

Σήμερα όμως έφτασε η ημέρα της αλήθειας!

Το Δικαστήριο, αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία, ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ την Ελένη Τασοπούλου και τους δύο κτηνιάτρους, αθωώνοντας τους από κάθε κατηγορία, αποδεχόμενο αυτό που λέγαμε από την αρχή, πως η κατάσταση στο Καταφύγιο ήταν και είναι η καλύτερη δυνατή ενώ η διαχείριση του γίνεται με βάση την κείμενη νομοθεσία.

Το ζήτημα της διαχείρισης των αδεσπότων είναι μεγάλο σε όλη την Ελλάδα. Ο Δήμος Κοζάνης, με απόλυτη ευθύνη έναντι των πολιτών αλλά και στην ευζωία των ζώων , έκανε, κάνει και θα κάνει ότι μπορεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του για να το αντιμετωπίσει.

 

14 σχόλια

  • Περιμένουμε ανακοίνωση από τις φιλοζωικ€ς τώρα να δούμε τι έχουν να μας πουν!!! Λεγανε λέγανε ο δήμος αυτό ο δήμος το άλλο….

  • Η κοζανη ειναι σε καλο δρόμο στον καλύτερο μπορώ να πω σε σχέση με άλλες πολλες πόλης της Ελλάδος. Απλα δεν το έχουμε γνωρίσει

  • δεν ειναι δικαιωση να ακολουθεις το νομο δημαρχε. μη μπερδευεσαι. βρισκεσαι σε συγχυση κ δεν ξερεις τι γραφεις. 10 μηνες εμειναν

  • Αηδία κατάντησε η έννοια πολλών για τα σκυλιά.ειναι σε υπερπληθυσμό,δεν είναι προστατευόμενο είδος,υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν,νισαφι.

  • Τα νεκρά σκυλιά (80 κατά την δημόσια δήλωσή σου τότε) ήταν προιόν φαντασίας ή αποτέλεσμα της οικολογικής πολιτικής που ακολούθησες?

  • μαζεψτε επιτελους τα σκυλια απο τον δρομο!!!

    εχει γεμισει η πολη, τι καταντια ειναι αυτη ανικανε δημαρχε??

    Αυτη ειναι η Κοζανη, ο τοπος να ζεις δλδ???

  • Ελενη συγχαρητηρια! Δικαιωθηκες! Σημερα τα σκυλια στο ΞΕΝΙΑ εχουν πολλαπλασιαστει μεσα σε λιγες μερες και κανεις δε μιλα που καποιοι αφησαν προσφατα νεαρα σκυλια και η αγελη ξεπερασε τα 10. Περναν και οι ζηταδες και τιποτε δε κανουν. Δε βλεπουν μπροστα τους;

  • Ποιά δικαίωση, ο νόμος είναι υποχρέωση και η κατάσταση με τα αδέσποτα και την ελλειπή διαχείριση τους τρομερά δυσάρεστη, όλο κακόβουλους βλέπει όταν ο κόσμος διαμαρτύρεται για κάτι στραβό, έλεος πια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.