kozan.gr: Γ. Ντζιμάνης: “Όσον αφορά το Μακεδονικό διαβάστε ενημερωθείτε από πρωτογενείς πηγές και όχι από fake news”

20 Ιουνίου 2018
14:48

Mε νέα ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, Γ. Ντζιμάνης επανέρχεται στο θέμα του Σκοπιανού και την πρόσφατη συμφωνία, αναφέροντας τα ακόλουθα: “Οσον αφορά το Μακεδονικό Διαβάστε ενημερωθήτε από πρωτογενείς πηγές και όχι από fake news μην πηγαίνετε ως πρόβατα επί σφαγή. Αναφέρομαι στους πατριώτες και όχι στους πατριδοκάπηλους και στους καιροσκόπους.”

 

32 σχόλια

  • Τι πιο fake από την παράδοση του αρχαιοελληνικού ονόματος “Μακεδονία” σε έναν τύπο που λέγεται “Ζάεφ”; Όπως δήλωσε ο κος Ντζιμάνης, “ο εμφύλιος δεν τελείωσε ακόμα”!!!!!!!!

  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ”. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ “ΣΚΟΠΙΑΝΟ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ…

    • Αυτός υπήρξε και στρατηγός; Δεν γνωρίζει πως υπάρχει ζήτημα “σκοπιανό” και όχι “Μακεδονικό”; Ανιστόρητος πέρα για πέρα, ψήφισε και ψηφίζει για τις τύχες του ελληνικού λαού. Βέβαια σε λίγο θα είναι σπίτι του (εννοώ όταν θα γίνουν εκλογές) αλλά την εθνική ζημιά την έχει ήδη κάνει.

  • ΚΡΙΜΑ! ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ…ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ??? ! ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ,ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ!!…ΚΡΙΜΑ!

    • Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάρτης

      ένας ο άριστος οιωνός, να αμυνόμεθα για την παρτη μας, για την παντελονα, την καρεκλα και τα μπικικινια

  • Έχεις το θράσος και συνεχίζεις. Προδοσες τα πάντα και ακόμη υπάρχεις πολιτικά. Γλεντουσες και χειροκροτουσες στις πρεσπες την Κυριακή τον Τσιπρα όπως πριν λίγα χρόνια τον τσοχατζοπουλο. πούλησες τον τόπο μας και την ψυχή μας και ακόμη μιλάς και κάνεις υποδείξεις.

  • ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΒΟΛΕΥΤΗ,ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΛΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ. (ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ)

  • Στρατηγέ Ντζιμάνη …
    Η Ιστορία γράφεται Μία και μόνο φορά !!!
    Εσείς και το κόμμα σας την παραποιήσατε με την “υπογραφή-παράδοση”
    στις Πρέσπες.
    Δεν γίνεται να λέγονται Μακεδόνες , οι σλάβοι, οι αλβανοί, οι βούλγαροι,
    και όποιος άλλος έτυχε να εμφανιστεί εκεί και να κατοίκησε στην περιοχή αυτή
    μετά τον 6 ο μ.χ. Αιώνα, που φαντάζομαι πολύ καλά ξέρεις…αλλά δεν σε αφήνει
    το κομματικό συμφέρον να παραδεχτείς.
    Οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ που ζούσαν εδώ και 3000 χρόνια, που μιλούσαν
    και έγραφαν Ελληνικά, και είχαν Πατρίδα την Ελλάδα !!!

    Βγάλε λοιπόν τις κομματικές σου παρωπίδες και φέρσου σαν έντιμος στρατιωτικός,
    που τιμάει το Εθνόσημο που φοράει.
    Και που ΄σαι στρατηγέ ….:
    Δες τι αξιώνουν πλέον οι αυτονομιστές σκοπιανοί της Φλώρινας …..
    Σπείρατε ανέμους…και θα θερίσετε θύελες …
    Η Μακεδονία στρατηγέ ήταν ,είναι , και θα είναι μόνο Μία και Ελληνική !!!
    Φτάνει πια με τα κομματικά σας συμφέροντα !!! Μας κουράσατε , μας απογοητεύσατε !!!

    https://www.liberal.gr/arthro/209222/amyna–diplomatia/2018/archisan-ta-paratragouda-tin-anagnorisi-makedonikis-meionotitas-stin-ellada-zita-to-ouranio-toxo.html

    • Αναλυτικός,όπως πρέπει.Άξιος!
      Για το στρατηγό τί να πει κανείς;
      Απογοήτευση,άνθρωπος χωρίς αξίες!!

  • Κρειττον του λαλειν το σιγαν έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι στρατηγέ μου Ελπίζω να κατάλαβες τι σημαίνει και να πάψεις να εκτίθεσαι!!

  • κ.Ντζιμάνη, μας κούρασες προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Πάρε τον μισθό σου και ησύχασε λίγο.

  • Κάποτε βρέθηκα σε μια συναυλία (διαμαρτυρία;) για τη διάλυση του 1ου Σώματος Στρατού (του ηρωικού σώματος που σήκωσε το βάρος της Ιταλικής Επίθεσης). Συγκινημένος και συγκλονισμένος έβλεπα τα στελέχη (χαμηλόβαθμα και υψηλόβαθμα) να μην μπορούν να καταλάβουν τι έγινε, εμείς οι πολίτες να μην μπορούμε να κατανοήσουμε στο βωμό ποιών δεσμεύσεων- υποχωρήσεων γινόταν αυτό. Και ήμαστε πολύ θυμωμένοι. Ακούσαμε και κάποιον στρατηγό να λέει με νόημα «Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία». Μήπως θυμάται κανείς ποιος ήταν;
    « Καληνύχτα Στρατηγέ μου»

  • Σταματα επιτέλους να προσπαθείς να δικαιολογησεις το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Δεν ειμαστε στο στρατό για να κάνουμε πως μας ενδιαφέρει ότι έχεις να πεις ως δικαιολογία. Μας είσαι αδιάφορος.

  • πρωην στρατηγε και πρωην στελεχος του πασοκ ειναιντροπη να υποστηριζεις οτι αυτοιπου σημερα ειναι αντιθετοι ειναιακροδεξιοι και πατρηδοκαπηλοι γαιτι αν ρωτησεις τα πρωτα στελεχη του πατριωτικου πασοκ θα διαπιστωσεις οτι εχουν εντελως αντιθετη αποψη σε αυτο το θεμα καιειναι ντροπη για ενα στρατιωτικο να ταυτιζεται με ανθρωπους που δεν υπηρετησαν την πατριδα καιμια ζωη σας χλευβαζουν

  • fake news

    Τώρα έχουμε μια κατάσταση στην οποία η χώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία και οι κάτοικοί της λέγονται Μακεδόνες. Και στη νότια Μακεδονία ποιοι μένουν; Οι Έλληνες.

  • Στρατηγέ μου κάποτε εν ενεργεία Αξιωματικός τρσγουδούσες το πότε θα κανει ξαστεριά !!!!
    Τώρα το τραγουδάμε εμείς!!
    Πότε θα φύγετε μπας και κάνει Ξαστεριά!!!
    Κρίμα Στρατηγέ μου….

  • Ασφαλώς και δεν πονάς για την Μακεδονία, διότι κατάγεσαι από την Αιτωλοακαρνανία και ζεις στην αιματοβαμμένη γη της Μακεδονίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.