Σπάρτακος: “Στην υπηρεσία των πολιτών και πάλι ο ΑΗΣ Καρδιάς”

20 Ιουνίου 2018
15:26

Εύγε στους εργαζόμενους και τα στελέχη της επιχείρησης που μερίμνησαν για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών

Ο χρόνος ρεκόρ μέσα στον οποίο κατέστη εφικτό να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δοθεί και πάλι στην υπηρεσία των πολιτών ο ΑΗΣ Καρδιάς (μετά την φωτιά που εκδηλώθηκε στον κύριο μετασχηματιστή της μονάδας 4 του Σταθμού), έχει μία και μόνη εξήγηση και αυτή δεν είναι άλλη από τις άοκνες προσπάθειες προσωπικού και διοίκησης που εργάστηκαν νυχθημερόν προκειμένου να αποκατασταθεί η «ανωμαλία» στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Για μία ακόμα φορά οι εργαζόμενοι: στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, ανέλαβαν ευθύνες και υπερέβαλαν εαυτόν προκειμένου να δώσουν λύση στα προβλήματα που δημιούργησε η φωτιά, προκειμένου να εξαλείψουν κάθε πιθανότητα να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Σήμερα, με την αμέριστη συμβολή και μέριμνα προσωπικού, στελεχών και λιγνιτών, ο ΑΗΣ Καρδιάς βρίσκεται και πάλι στην υπηρεσία των πολιτών διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και την ευστάθεια του συστήματος.

Γραφείο Τύπου

2 σχόλια

  • Ναι βγήκε το μεροκάματο εννοείται κ οποίος έχει κότσια κ φυσικά πτυχία στα χέρια του ας πάει να δουλέψει στο ορυχείο όμως μέσα να δει τη γλυκά γιατί κάποιοι νομίζουν είναι εύκολο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.