kozan.gr: Και δεύτερος κύκλος έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ Ζεμπιλιάδου – Κάτανα για την επίμαχη αναφορά του Αντ. Οικονομικών ότι: “Πήγαμε στις Πρέσπες. Όπως μας εξουσιοδότησε το ίδιο το περιφερειακό συμβούλιο να παραδώσουμε το ψήφισμα την ημέρα της εκδήλωσης” – Το “καρφί” του Φ. Κεχαγιά προς τον Η. Κάτανα για την αναφορά του ότι: “ήταν εύκολη λύση λοιπόν θα ήταν να πάμε και εμείς στο βουνό” (Bίντεο)

20 Ιουνίου 2018
17:26

Και δεύτερος κύκλος έντονης αντιπαράθεσης, σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, μεταξύ Ζεμπιλιάδου – Κάτανα, για την επίμαχη αναφορά του Αντ. Οικονομικών ότι: “Πήγαμε στις Πρέσπες. Όπως μας εξουσιοδότησε το ίδιο το περιφερειακό συμβούλιο να παραδώσουμε το ψήφισμα την ημέρα της εκδήλωσης”. Η κα Ζεμπιλιάδου ξαναρώτησε αν έλαβε απόφαση το περιφερειακό συμβούλιο για να παραστεί εκεί ο Περιφερειάρχης κι άλλα μέλη της “Ανατροπής – Δημιουργίας” ώστε να επιδώσουν το ψήφισμα. Ακολούθησε το “καρφί” του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Φ. Κεχαγιά προς τον Η. Κάτανα για την αναφορά του ότι: “η εύκολη λύση θα ήταν να πάμε και εμείς στο βουνό” και μια αντιπαράθεση, στο τέλος, με τον Γιάννη Κιοσέ. Δείτε τι συνέβη:

6 σχόλια

  • Πήγαν να κρυφτούν πίσω από το περιφερειακό Συμβούλιο. Δεν είχαν το θάρρος ούτε να πουν οτι πήγαν να δουν τον πρωθυπουργό τους και τον φίλο του Καρυπίδη τον Κοτζιά . Ντροπή και μόνο ντροπή

  • Ρε Κάτανα το ψέμα έγινε δεύτερη φύση σας. Είπαμε ψευτοθόδωρος αλλά όχι και για το μείζον εθνικό θέμα. Έλεος

  • Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΛΛΟ ΥΦΟΣ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

  • Ανατροπείς της πλάκας. Ο Καρυπίδης είπε καθαρά ότι η πρόταση να παραστούν στις πρέσπες ήταν δική του. Ακούγεται ξεκαθαρα στο βίντεο. Ε τότε πόσο ψέμα να λέτε οτι σας έστειλε εκεί το περιφερειακό Συμβούλιο . Δεν έχετε καν το θάρρος να υπερασπιστείτε την απόφασή σας. Κυρία Ζεμπιλιάδου χαρά στο κουράγιο σας. Πώς τους αντέχετε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.