Ο Σύλλογος Φίλων της Βιβλιοθήκης Κοζάνης σας καλεί σε συνάντηση ενημέρωσης την Κυριακή 24 Ιουνίου

20 Ιουνίου 2018
21:39

Ο Σύλλογος Φίλων της Βιβλιοθήκης Κοζάνης σας καλεί σε συνάντηση ενημέρωσης για το έργο και τους στόχους του, μπροστά στην πρόκληση ανάπτυξης της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, που ξεκινά με τη στέγασή της στο νέο της χώρο.

Στο καφέ ‘ Άλσος ’ – Πάρκο Αγ. Δημητρίου

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

ώρα προσέλευσης από 6.30 – 7 μμ.

Η παρουσία σας στη συνάντηση θα ενισχύσει το έργο του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΔΒ Κοζάνης

4 σχόλια

  • Τρεις μέρες κουβεντιάζαμε πέρυσι για το θεμα και ο εν λογω σύλλογος τίποτα δεν προσέθεσε τωρα τάχαμου ζητά από τους πολίτες που χρόνια αγνοεί η κλίκα που διοικεί το σύλλογο ζητά απόψεις!!! Προφανώς για να γνωστοποιήσει την παρουσία του και να καλύψει την αδυναμία και την ανυπαρξία της !! Χειροκροτητές της δημοτικής αρχής και τίποτα άλλο. Για να καμαρώνουν στα εγκαίνια με το έργο των άλλων!!

  • Δεν μας έχετε ξανακαλεσει πολλά χρόνια τώρα. Εσύ που Ρωτάς ποιος είσαι ? Και που διαφωνείς? Απαντησε επί του σχολίου είναι σωστό ή λάθος και το ποιος το έγραψε δεν έχει σημασία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.