kozan.gr: Γ. Δακής: «Τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της περιφερειακής αρχής του κ. Καρυπίδη, είναι η κακοδιαχείριση, η αναποτελεσματικότητα και το ότι έχει καταστήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ουρά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της χειρότερης κυβέρνησης που υπήρξε ποτέ στον τόπο» – Τι είπε η Γ. Ζεμπιλιάδου (Bίντεο)

30 Ιανουαρίου 2017
15:18

Με σκληρή γλώσσα μίλησαν λίγο πριν την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Γιώργος Δακής και Γεωργία Ζεμπιλιάδου με αφορμή τη συζήτηση για τον Απολογισμό Πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής. Ο κ. Δακής είπε πως: «Τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της περιφερειακής αρχής του κ. Καρυπίδη, είναι η κακοδιαχείριση, η αναποτελεσματικότητα και το ότι έχει καταστήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ουρά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της χειρότερης κυβέρνησης που υπήρξε ποτέ στον τόπο». Η κα Ζεμπιλιάδου, από την πλευρά της, ανέφερε ότι: «ο κ. Καρυπίδης αυτό το διάστημα βρέθηκε λειψός στη διοίκηση της Περιφερειακής αρχής».

Θανάσης Τέγος


7 σχόλια

  • Χαλαρωσε Γιωργακη, δεν ημαστε χρυσοψαρα. Εσυ μονος σου καταφερες και εχασες απο τον Καρυπιδη!!. Δεν σου φταιει ο συριζανελ, ουτε η νδουλα.

  • Όλος ο κόσμος κράζει τον ψευτοθόδωρο και όχι τυχαία.Αυτό για τα παπαγαλάκια που μιλούσαν και επαινούσαν για το τρομακτικό έργο .Καταλάβατε κύριοι ότι όταν κάποιοι σας έλεγαν ότι δεν λειτουργείτε σωστά εσείς κάνατε τους κουφούς . Αρπάξτε την τώρα για να βάλετε μυαλό.

    • Πια παπαγαλάκια φίλε , τελικά η Γεωργία είχε δίκαιο, όλοι τους είναι μια παρεούλα που διοικεί χωρίς γνώση και στόχους . Το έχει κατάλαβει και η κουτσή Μαρία.

    • Τι κυβερνήσεις χριστιανέ μου … τον περιφερειάρχη κρίνουμε … για τα δικά του … κατορθώματα μιλάμε… μηδέν έργο, ανεργία στον ουρανό και οι κύριοι δωρεές και …..για την κυβερνηςη και τους άλλους όταν έρθουν οι εκλογές θα τα πούμε ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.