Τελευταία συνεδρίαση, στο περιφερειακό συμβούλιο, για τον Θέμη Μουμουλίδη, η σημερινή, καθώς όπως ανέφερε, σε δηλώσεις του, οι υποχρεώσεις του στο Ελληνικό κοινοβούλια δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει ως περιφερειακός σύμβουλος. Στη θέση του ο Νίκος Χατσίδης. Ωστόσο θα παραμείνει επικεφαλής της παράταξης.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την παραίτησή του από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Επικεφαλής της Παράταξης ΑλλάΖουμε Εποχή και βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης.

Ο Θέμης Μουμουλίδης στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και τους πολίτες της Περιφέρειας, ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τον Περιφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων και τους συναδέλφους του Περιφερειακούς Συμβούλους.

Τόνισε ότι η παραίτηση από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου, δε σημαίνει ότι παύει το ενδιαφέρον του για το σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας ή εγκατάλειψη των προσπαθειών για την επίλυση όλων των προβλημάτων της Περιφέρειας.

Μετέφερε την απόφαση της Παράταξης να παραμείνει επικεφαλής της και στο υπόλοιπο της θητείας της Περιφερειακής Αρχής. Υποσχέθηκε δε στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας η ενέργειά του αυτή να αυξήσει τη συνεισφορά της Παράταξης καθώς οι δύο Περιφερειακοί Σύμβουλοι της θα συνεπικουρούνται στο έργο τους και από τον ίδιο, αλλά και όλους τους υποψήφιούς της.

Τη θέση του κου Μουμουλίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα αναλάβει ο Νίκος Χατσίδης, καθώς και ο Γιάννης Θεοφύλακτος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, είναι ήδη Βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ και έχει με τη σειρά του υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου.