kozan.gr: Ο Γ. Δακής, στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, για τον απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής: “Οι θέσεις, περί σύνθεσης απόψεων και εθνικό σημείο αναφοράς, είναι ένα ευχάριστο σύντομο ανέκδοτο, όπως το φθηνό ρεύμα” (Βίντεο)

30 Ιανουαρίου 2017
16:05

Στο ίδιο ύφος “κυμάνθηκαν” οι δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γ. Δακή, με όσα είπε, προηγουμένως, στα ΜΜΕ, πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, για τον απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής. Δείτε την τοποθέτησή του:

12 σχόλια

  • Αφού δεν ξέρει τι του γίνεται. Δεν έχει χαμπάρι για ότι λέει και ότι κάνει και το παίζει ξερόλας. Και εμείς τον ψηφίσαμε.

  • Ένα μάτσο άσχετοι προσπαθούν να το παίξουν λέκτορες . Αυτή ήταν η Ανατροπή. Που να υπάρξει σχέδιο από αστέρες της πατάτας.

  • Ο καρύμπας μια ζωή παχιές κουβέντες έλεγε. Θα δείτε και θα δείτε και στο τέλος το μόνο που βλέπουμε είναι το πολιτικό του ξεβράκωμα. Απαράδεκτε ήθελες και μεγαλεία ακόμα προσωπικό στο γραφείο σου δεν μπόρεσες να πάρεις . Εσύ για περιφερειάρχης δεν κάνεις.

  • Ο καρυπίδης δεν κατάλαβε ποτέ ότι όσοι είναι δίπλα του τον δουλεύουν και έφαγε το παραμύθι τους. Τον οδήγησαν στα βράχια οι αντίπαλοί του και αυτός συνεργάστηκε μαζί τους. Όταν κάποιοι του έλεγαν πιο είναι το συμφέρον αυτός τους αντιμετώπιζε ειρωνικά. Τώρα καλά να πάθει., Πολύ το ευχαριστιέμαι.

  • Όχι πενιχρά αποτελέσματα ανύπαρκτα αποτελέσματα . Ο ΚΑΡΥΜΠΑΣ είναι ο πιο άσχετος περιφερειάρχης που πέρασε ποτέ από την Δυτική Μακεδονία. Συνεργάστηκε όχι με τους συνεργάτες του αλλά με τους αντιπάλους του και το αποτελεσμά του πήρε στον λαιμό του όλη την παράταξη του και τους περιφερειακούς συμβούλους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τους ειρωνεύονται όλοι. Και είδε ότι αυτοί που ήταν δίπλα του δεν τραβούσαν αυτός τους ανανέωνε την θητεία. Και πάλι τα ίδια να κάνει η εικόνα του έχει πλέον καταστραφεί. Δωρεές , επιταγές, ΕΔΕ που δεν προχώρησαν η αδειαφάνεια σε όλο της το μεγαλείο. Δεν πρόκειται να τους ξαναψηφίσω. Και θα τολμήσω να το πω λειψός όχι μόνο στην Διοικηση αλλά και αλλού .Κρίμα…..

  • Με τέτοιες ασυναρτησίες και χωρίς κανένα σχέδιο είναι ο πιο αποτυχημένος περιφερειάρχης. Πολύ σωστά 3 χρόνια μετά και δεν έκανε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης παρά μας μιλάει για φύκια σχολές και μεταξωτές κορδέλες. Έτσι θα φέρεις την ανάπτυξη?Που είναι τα αναπτυξιακά έργα , τα προγράμματα κατά της ανεργίας? Που είναι οι προσλήψεις γιατρών , τα λειτουργικά νοσοκομεία που υποσχέθηκες και μας φόρτωσες με το μεγάλο έργο Γιαννακίδη που τίποτα δεν έκανε στον τομέα της υγείας.Ο καρύμπας τελικά είναι και αναξιόπιστος και όλα τα κάνει για την κλίκα του , την παρεούλα του και δεν παράγουν έργο. Όλα για την θεσούλα όλα για τον παχυλό μισθό./

  • Το ΕΣΠΑ το κατέστρεψε με την πολιτική αντιμετώπιση των υπηρεσιών και την άφεση αμαρτιών που τους έδωσε , το ΝΕΟ ΕΣΠΑ το γέμισε με παλιά έργα , όλα από τη περιοδο Δακή αφού αυτός δεν είχε καμία πρόταση , και 3 χρόνος τώρα έχει καταστρέψει όλες την προοπτικές ανάπτυξης του τόπου. Καλά μας έλεγαν κάποιοι τι θα πάει η Δυτική Μακεδονία πίσω 5 χρόνια. Θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο αποτυχημένος.

  • Καρυπίδη τι γίνεται με το οργανόγραμμα της ΠΕ ακόμα ? Που είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση? πόσα πλήρωσατε τον καθηγητή για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση? Ποσα??????

  • Με την νομιμότητα των δωρεών τι έγινε από τα όργανα των υπηρεσιών?Ακόμα ψάχνουν το πόρισμα? Με τις ΕΔΕ όλα καλά Καρυπίδη ?Ο πιο έντιμος περιφερειάρχης που είδαμε μέχρι τώρα.

  • ΤΕΟ αδίκησες πολύ κόσμο που πρόσφερε πολλά σε σένα. Τώρα θα σε πληρώσουν όλοι με το ίδιο νόμισμα. Αυτό αξίζεις και τίποτα παραπάνω.,

  • Την κόρη του φίλου του την βόλεψε πάνω στην γραμματεία. Για τα παιδιά του κόσμου όμως δεν έχει τίποτα. Είσαι απαράδεκτος!!!!!

  • Κάνε τώρα και τον Κάτανα αντιπεριφερειάρχη για να μας αποδείξεις όλους ότι όσα λένε για την παρέα σου είναι αληθινά. Σε άλλους ψάχνεις πτυχία και σε άλλους ότι έχει η θεία η ευτυχία. Αλήθεια εκείνος ο Παπαδόπουλος που του έκανε κριτική σε πιο λαγούμι κρύφτηκε και άλλαξε τροπάριο?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.