O Λ. Πολυδεύκης ζήτησε την παραίτηση όλου του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού και να οδηγηθούν σε εκλογές – Tι απάντησε ο δήμαρχος και ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος (Βίντεο)

30 Ιανουαρίου 2017
18:01

O Λ. Πολυδεύκης ζήτησε την παραίτηση όλου του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού και να οδηγηθούν σε εκλογές. Τι απάντησε ο δήμαρχος και ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Το βίντεο από το Live-avles.tv

Ένα σχόλιο

  • καταθετει ο κος Λιακος, επικεφαλης παραταξης , μια προταση που ειναι θεσμοθετημενη σαν πιθανη λυση-σωτη ή λαθος ειναι αλλο θεμα- και ο προεδρος του Δημοτικου Συμβουλιου και κατι αλλοι συμβοθλοι γελανε!
    τι γελοιοτητες ειναι αυτες. ντροπιαζουν καταρχην την περιοχη, αυτους που εκαναν το λαθος και τους εξελεξαν. Τους εαυτους τους δεν τους ντροπιαζουν διοτι αποδεικνυουν οτι δεν τους εχουν κανενα αυτοσεβασμο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.