Συγχαρητήριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας προς την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς για την εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής εις βάρους γουνοποιητικής επιχείρησης

22 Ιουνίου 2018
13:02
Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας θέλει να συγχαρεί δημόσια την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους, που με απαράμιλλη υπομονή και μεθοδικότητα κατάφεραν να εξιχνιάσουν υποθέσεις κλοπής που πραγματοποιήθηκαν εις βάρους γουνοποιητικής επιχείρησης στην Καστοριά.

Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ο επαγγελματισμός και το υψηλό αίσθημα ευθύνης στο καθήκον που διακρίνει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

Δημήτριος Κοσμίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.