Αποκλειστικό βίντεο (της ΕΡΤ) και φωτογραφίες από την κλοπή γουναρικών από βιοτεχνία στην Καστοριά

26 Ιουνίου 2018
04:51
Κανένα σχόλιο

Αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες από την κλοπή γουναρικών από βιοτεχνία στην Καστοριά, εξασφάλισε η ΕΡΤ. Οι ληστές αφαίρεσαν 674 γούνες αξίας 1.870.000 ευρώ. Συνελήφθη ένας Σέρβος και αναζητούνται 8 συνεργοί του.

Όπως βλέπουμε στα αποκλειστικά πλάνα της ΕΡΤ, με νοικιασμένο Βάν οι Σέρβοι κλέφτες, φτάνουν νυχτερινές ώρες της 15ης Νοεμβρίου του 2017, στην βιοτεχνία.

Με ειδικό μηχάνημα, απενεργοποιούν τον συναγερμό, και σταδιακά ένας- ένας οι δράστες μπαίνουν στην επιχείρηση και αρχίζουν τα αφαιρούν τα γούνινα παλτά από τις βιτρίνες και τα στάντ που ήταν κρεμασμένα.

Στο εσωτερικό της βιοτεχνίας παρέμειναν περίπου τέσσερις ώρες, και αφού μετέφεραν στο βαν τις κλεμμένες γούνες φεύγουν από την περιοχή και μεταφέρουν το εμπόρευμα σε νοικιασμένο σπίτι στη Χαλκιδική.

Μέλη της συμμορίας είχαν κλέψει τον Οκτώβριο του 2013 και πάλι γούνες από την ίδια βιοτεχνία.

Συνολικά στις δύο διαρρήξεις, είχαν αφαιρέσει 674 γούνινα παλτά, αξίας 1.870.000 ευρώ.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

 

Το βίντεο στο youtube από sierafm.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.