kozan.gr: Θετικά τα πρώτα μηνύματα για το μικρό Χρήστο – Εμμανουήλ, με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, όπως αναφέρει η μητέρα του

26 Ιουνίου 2018
07:28

Με ανάρτησή της στο facebook, η μητέρα του μικρού Χρήστου – Εμμανουήλ, με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, Βασιλική Ελευθεριάδου, η οποία βρίσκεται μαζί του σε νοσοκομείο στο  Νιουκάστλ (Αγγλία), με σκοπό τη θεραπεία του (πάσχει από φυλοσύνδετη ανοσοποιητική δυσλειτουργία, πολυενδοκρινοπάθεια και εντεροπάθεια, γνωστή ως σύνδρομο IPEΧ, γράφει: “Κ κάπως έτσι τελείωσε άλλη μια μέρα από τον αγώνα μας κ συνεχίζουμε πιο δυνατά… Θα ήθελα να ενημερώσω όλους εσάς που μου στέλνετε μηνύματα για το πως είναι τα πράγματα εδώ κ πως είναι ο Χρηστάκης κ σας ευχαριστουμε πολύ όλους από καρδιάς για την τεράστια άγσπη που δείχνετε για το Χρηστάκη μας κ την εκλαμβανουμε καθημερινά κ ο ίδιος επίσης ο οποίος κάθε μέρα γίνεται όλο κ πιο δυνατός είναι χαρούμενος κ πιο χαμογελαστός από ποτέ τι άλλο θέλει για να φτάσουμε στην επιτυχία?? Το ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό τον έχουν αγκαλιάσει κ τους έχει κλέψει την Καρδιά με τα ναζιαρικα του Μάτια κ το τεράστιο χαμόγελο του μας δίνουν αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά κ τίποτα δε θα φέρει σε κυνδυνο την ζωη του τον προσέχουν πάρα πολύ κ τον ψυχαγωγουν με πολλές δραστηριότητες… Κ θα το αφήσω για το τέλος που θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας Μέτα από 6 μήνες ο Χρηστάκης ξανά στάθηκε όρθιος κ κάναμε βήματα επιτέλους σε όλο το δωμάτιο η χαρά μας απερίγραπτη κ αυτό φαίνεται τελικά τίποτα δε πάει χαμένο κάτι χάνεις αλλά κερδίζειςπαντα το καλύτερο αποτέλεσμα κ ακόμα είναι η αρχή σας αγαπάμε…. Θα σας κρατάμε ενήμερους.”

 

Ένα σχόλιο

  • απεριγραπτη συγκινηση!!! μπραβο!!! μπραβο!! καλη συνεχεια με τα θετικοτερα αποτελεσματα!! με την αγαπη μας!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.