Ευχαριστήριο του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

26 Ιουνίου 2018
10:29
Κανένα σχόλιο

Το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου , στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας και βοήθησαν, ώστε να κυλήσει γεμάτη από ενδιαφέροντα θέματα και ενημερώσεις .

Έτσι , συμμετείχαν με ιδιαίτερη προθυμία, η Ασφάλεια Πτολεμαΐδας και οι εκπρόσωποί της μίλησαν στους μαθητές για του κινδύνους του διαδικτύου και το ηλεκτρονικό έγκλημα. Από την Τροχαία Πτολεμαΐδας , ο εκπρόσωπός της έδωσε μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και ενημέρωσε σχετικά με την πρόληψη των ατυχημάτων. Από το ΙΕΚ Κοζάνης ,η διατροφολόγος κ. Σιλιάφη Αναστασία, μαζί με συναδέλφους της και σπουδάστριες, ενημέρωσαν για τη σωστή διατροφή και μαγείρεψαν για τους μαθητές. Ο κ. Μανομενίδης , νοσηλευτής στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο και υπεύθυνος λοιμώξεων, ενημέρωσε τους μαθητές σχετικά μες τις ασθένειες, ενώ ο υπεύθυνος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, πατήρ Αθανάσιος Καμπούρης, μίλησε για την αιμοδοσία και τις αυξημένες ανάγκες σε αίμα σήμερα. Ο υπεύθυνος ΚΕΠΛΗΝΕΤ, εκπαιδευτικός κ. Ζαραφίδης Χαράλαμπος ενημέρωσε τους μαθητές για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Η συμβολή όλων των παραπάνω ,φορέων και προσώπων, υπήρξε σημαντική, τόσο για τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.