kozan.gr: Κοζάνη: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε 55χρονο στο μηρό – Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Κοζάνης

26 Ιουνίου 2018
12:24

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το συγκεκριμένο συμβάν, απρόκλητη επίθεση δέχτηκε το Σάββατο 23/6,  γύρω στις 14:30, επί της οδού Τράντα στην Κοζάνη, ένας 55χρονος συμπολίτης μας. Βγαίνοντας από φαρμακείο  – που βρίσκεται στο συγκεκριμένο δρόμο – και περπατώντας, λίγα, μόλις μέτρα, αισθάνθηκε, από πίσω, την επίθεση σκύλου, αρχικά, σκίζοντάς του το παντελόνι και στη συνέχεια δαγκώνοντάς τον στο μηρό. Ο 55χρονος, αφού κατάφερε να τον απωθήσει, αιμόφυρτος, μετέβη στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, προκειμένου να του παρασχεθεί η απαιτούμενη, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ιατρική φροντίδα. Ο ίδιος, χθες Δευτέρα, ενημέρωσε το δήμο Κοζάνης, ενώ προτίθεται να καταθέσει και μήνυση.

kozan.gr

31 σχόλια

  • αντε να δουμε ποτε θα τελειωση αυτη η ιστορια πρεπει να εξαφανιστουν μεσα απο τησ πολεις να τα πανε στα βουνα στο φυσικο τουσ περιβαλων γιατι η πολη δεν ειναι ουτε λυση ουτε καταφυγιο

    • ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΦΙΛΟΖΩΙΣΜΟΥ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΙΤΑ!!! ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ,ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΤΕ? ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ! ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ! ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!

    • Ναι ρε φίλε και το ότι τα σκυλιά αυτά προέρχονται από διαμερίσματα τώρα θα τα φορτωθούν τα βουνά? Όχι να τα κρατήσει η πόλη. Να μάθει ο κόσμος ότι ο σκύλος δεν είναι παιχνίδι. Τα βουνά έχουν ζωάκια και τα σκυλιά είναι βοηθοί. Στο διαμέρισμα τα φυλακηζουν η δήθεν φιλόζωοι και όταν τα βαρεθούν στο πεζοδρόμιο οπότε να τα κρατήσετε στην πόλη! Γειά σας στην υγειά σας.

      • Ο διάλογος είναι πάντα ωραίος και ωφέλιμος. Αρκεί να γίνεται με ανθρώπους που έχουν το στοιχειώδης μυαλό… Εσύ μεγάλε δεν…

      • φιλε ειρωνικα το ειπα για το βουνο εννοητε οτι δεν εχουν θεση στο βουνο αλλα εκει δεν θα επιβιωση κανενα

  • ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ??!! ΜΗΝΥΣΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

    • μηνυση!! μηνυση!! ολοι μαζι σου ! φτανει πια με την καλυψη δυθεν των φιλοζωικων!!περαστικα σου!

    • μηνυση!! μηνυση!! ολοι μαζι σου ! φτανει πια με την καλυψη δυθεν των φιλοζωικων!!περαστικα σου!

  • ΚΥΡΙΕ, ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ , ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΣΗ

  • Περαστικα στον ανθρωπο! Μα τι θα γινει; ως ποτε πια; γιατι πληρωνουμε φορους και δημοτικα τελη αφου αυτο το κρατος δε μας φροντιζει και δεν μας προστατευει αλλ αντιθετως μας βαζει συνεχως σε κινδυνο τη ζωη μας με καθε τροπο:αδεσποτα,αρκουδες,ρυπανση καταστραμενα οδοστρωματα και παει λεγοντας. Μας εχει κατακλεψει και μας εξοντωνει με καθε μεσο. Φτανει πια! Εδω και καιρο στο ΞΕΝΙΑ η αγελη αδεσποτων μεγαλωσε. Κυριες φιλοζωες ερχονται και τα ταιζουν μετατρεποντας τον τοπο σε γκετο σκυλων. Δε μπορουμε να περπατησουμε. Ως ποτε;

  • Μήνυση στο Δήμαρχο !!! Μην το καθυστερείς ούτε λεπτό …
    Και οι φιλόζωοι να ταϊζετε τα σκυλιά στο σπίτι του δημάρχου μπροστά εκεί να μαζεύονται Όχι στα δικά μας τα σπίτια μπροστά ..

    • Είπε το μπερδεμένο 20χρονο που δεν ξέρει εάν ανήκει στους ψευτοπροοδευτικούς αριστερούς με την δεξιά τσέπη ή στους παραδοσιακούς δεξιούς όπως οι πρόγονοί του. Που είσαι φιλαράκι. Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Πρώτα η απλή λογική και η φυσική τάξη. Οι σκύλοι στα κυνοκομεία και όχι μέσα στις πόλεις.

  • γραφικες κυριες με τα σκυλια σας που καταχεζ….. οπου βρουν πες τε μας τωρα οτι το σκυλι παρεξηγηθηκε γιαυτο δαγκωσε τον ανθρωπο.

  • Εγώ λέω να διορίσουμε τα αδέσποτα στο δημαρχείο.Βρίσκονται στα σκαλοπάτια του περισσότερες ώρες από κάποιους “εργαζόμενους”.
    Σε κάθε περίπτωση πάντως ΕΙΝΑΙ αποκλειστική ευθύνη του δήμου.Οι δήθεν “φιλόζωοι” ας μην μιλήσουν για το παρελθόν των σκυλιών “που έμαθαν στν βία και γι’ αυτό αντιδρούν”.Το παθόντα ΔΕΝ τον ενδιαφέρει εάν ο σκύλος μεγάλωσε χωρίς Γαλλικά και πιάνο.Η πολιτική κορεκτίλα του λαίμαργου νεόπλουτου και προοδευτικού ΧΩΡΙΑΤΗ είναι εξίσου κακή με την βία των σκυλιών.

  • Από τη στιγμή που είναι τσιπαρισμένα τα σκυλιά, γιατί δεν μπορούν οι αρμόδιοι να βρουν σε ποιους ανήκαν και να τους επιβάλλουν ποινές;;;;;; Έλεος φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας!!!!

  • Πριν απο λίγο ο Δήμαρχος έκανε δηλώσεις οτι είναι πρωτοπόροι πανελλαδικα στο θέμα των αδεσπότων, ερε γέλιότητες

  • Μας πο της μεγαλύτερες μπίζνες στην Ελλάδα είναι το αδέσποτο, γιαυτό δε θα λυθεί ποτε το θέμα, κινεί χρήμα και πολιτική!

  • Καταντησαμε όπως η Ινδία με τις αγελάδες, όπου γουστάρουν πάνε τα σκυλιά μέσα σε υπηρεσίες σχολεία μαγαζιά παντού. Το κυριότερο απαγορεύεται να τα πειράξεις. Υπάρχει ένα πάρκο στην άκρη της πόλης που κάποτε παίζανε τα παιδιά χωρίς φόβο, τώρα φοβάσαι μην τα δαγκωσουν τα σκυλιά που κυκλοφορούν η μην πατήσεις τις ακαθαρσίες τους.

  • Άν σε δαγκωση σκύλος καμία αποζημίωση αν κλωτσησεις σκύλο θα τον πληρωσεις χρυσάφι!!! Κάπου χάθηκε η μπάλα

    • ο δημαρχος εχασε την μπαλα! αφηστεεεε τα καυμενα τα σκυλακια! τωρα που ο δημαρχος μας, ψηφισε οτι η κοζανη ειναι η νοτια μακεδονια ,θα ρθουνε οι σκοπιανοι και τα σκυλια θα δαγκωνουν αυτους! δεν το καταλαβατε? ειναι εκπαιδευμενα…γιαυτο καθονται ολη μερα στο δημαρχειο,οπως ειπε ο κυριος…πρωτον,προστατευουν το δημαρχο μην τον δαγκωσει κανενας κοζανιτης και δευτερον,περιμενουν τους σκοπιανους! ειναι διττη η αποστολη τους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.