kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζουν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, για το Σκοπιανό, στην Κοζάνη

26 Ιουνίου 2018
13:07

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, τη διοργάνωση ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης, με θέμα την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και τα οφέλη – προοπτικές, που, κατά την άποψη των κυβερνώντων, ανοίγονται για τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων, προετοιμάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης. Η εκδήλωση αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου δεκαπενθήμερου, με προσκεκλημένους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως, πιθανότατα, το  μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνού.

 

Η Χύτρα

49 σχόλια

  • Μωρέ και η συμφωνία θα ψηφιστεί, και τις εκλογες θα τις πάρει ο Τσιπρας. Άλλοι μας έβαλαν στα μνημόνια και αυτός μας βγάζει. Έτσι η αλλιώς η Ελλάδα πάντα χρώσταγε της Μιχαλούς. Όσο για τη Π.Γ.Δ.Μακεδονίας τώρα θα την λένε Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    • Δεξιοί παραχώρησαν το Δημοκρατία της Μακεδονίας
      Δεξιοί παραχώρησαν την αναγνώρηση Μακεδονικής γλώσσας απ τον ΟΗΕ
      Δεξιοί οδήγησαν στην αναγνώριση της προσωρινής ονομασίας πΓΔΜακεδονίας
      Τους φταίνε ο Τσίπρας κ ο Κοτζιάς που κότσαραν το Βόρεια στο Μακεδονία!

    • Μπερδεύεται Τρολλάκη, πιάστηκε αδιάβατος. Φαίνεται δε διάβασες τα ψιλά γράμματα στο eurogroup. Μας φόρτωσαν το χρέος άλλα 15 δις τα οποία δε θα έρθουν καν στη χώρα γιατί δόθηκαν ήδη για τοκοχρεολύσια. Η περίοδος λιτότητας και εποπτείας επεκτείνεται εώς το 2060. Και βέβαια συνεχίζουν να ισχύουν τα capital controls. Μόνο έξοδος από τα μνημόνια δεν είναι αυτό! Όσο για τα Σκόπια, το προσύμφωνο έχει ήδη ακυρωθεί από τον Ελληνικό λαό και δεν πρόκειται να ισχύσει τίποτα.

    • Προφανώς και μας κοροϊδεύεται ούτε οι πλέον πληρωμένοι συριζαιοι δεν πιστεύουν αυτές τις ανοησίες που γράφει η αυγή και εσείς σας φερέφωνα αναπαράγεται

      • Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΊ ΠΩΣ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ .

    • Αγαπητοί φιλοι του ΣΎΡΙΖΑ μάλλον συνεχίζετε να μην καταλαβαινετε, γενικώς, οτι πολύ σύντομα οι πολίτες που σας ψήφισαν θα σας στείλουν στο 3% και στο πολιτικό περιθώριο… “Μωραινει κύριος ων βουλεται απωλεσαι”

    • ναι σιγουρα ,καθότι σε όλες τις εκδηλώσεις μαζευει τόσο κόσμο… ο κυριος μηταφίδης πχ … μαζεψε 25 ατομα…!

      • ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΤΟΝ “ΣΤΡΑΤΗΓΟ” ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΜΟΝΟ ΒΙΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .ΜΗΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ.

      • Τρολλάκη όσο και να χτυπιέται δεν πείθετε κανέναν πιά! Η αγανάκτηση είναι μακριά και έξω από μικρόκομματικά παιχνίδια!

    • Αυτοί νομίζουν ότι ο εμφύλιος συνεχίζεται και τώρα ήρθε η ώρα τους να κάνουν νίκες κατά των αδελφών τους !!!!!!!!!!!!

    • Η κυβέρνηση του Σαμαρά τάχθηκε τουλάχιστον 5 φορές υπέρ της σύνθετης ονομασίας -και τώρα η ΝΔ συντάσσεται με τα συλλαλητήρια- επιβεβαιώνει πως οι κ. Σαμαράς και Μητσοτάκης ουδόλως ενδιαφέρονται για την ονομασία των Σκοπίων, αλλά μονάχα για τη δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης.

      • Τα παραμυθία σας να τα λέτε σε ανόητους που σας ψηφίζουν . Με την υπογράφει σας πουλήθηκε το όνομα η ιστορία της Μακεδονίας . Εσείς και μόνο εσείς πουλήσατε την χώρα

    • Οι τηλεπωλητές του «πατριωτισμού» θέλουν διαγραφή των χρεών του κόμματός τους «για να λειτουργούμε καλά ως αντιπολίτευση» (sic!). Τα «πατριωτικά» μιντιακά κάστρα, ακόμα, αρνούνται να πληρώσουν στο Δημόσιο τις άδειές τους και τα αγγελιόσημα, αλλά ξεπουλάνε τον μηρυκασμό του εθνικιστικού αφηγήματος. Ας μην πούμε για αυτούς που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη.

  • Υποχρέωση ενός πρωθυπουργού είναι να ενώνει ή να διχάζει; Ο κ Μπουτάρης αφού δήλωσε πως χέστηκε για τι εάν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες πήγε στο μνημόσυνο, ενώ ταυτόχρονα διοργανώνονταν παρέλαση, από μία κοινωνική μειονότητα. Ο κ Τσίπρας μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, θέλει να κάνει ο σύριζα αντίστοιχη εκδήλωση στην περιοχή μας. Ασφαλώς η βία είναι καταδικαστέα, από όπου και εάν προέρχεται, αλλά η επιδίωξη της έντασης, από την πλευρά της κυβέρνησης τι εξυπηρετεί; Ο κ Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός της αριστεράς, το δηλώνει και το χαίρεται, δεν αντιλαμβάνεται πως πρέπει να είναι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων προερχόμενος από την αριστερά. Οι εριστικές τακτικές τι εξυπηρετούν; Υποχρέωση ενός πρωθυπουργού είναι να ενώνει ή να διχάζει; Η αριστερά μήπως τρέφεται από τη σύγκρουση; Η επίκληση των λαθών άλλων κυβερνήσεων για την αιτιολόγηση των σημερινών επιλογών τι εξυπηρετεί; Δεν ήταν σύνθημα το ξεμπερδεύουμε με το παλιό; Τώρα το επικαλούμαστε (FYROM) για να αιτιολογήσουμε τις επιλογές μας; Πριν πρεσβεύαμε την διάλυση του ΝΑΤΟ και τώρα τασσόμαστε υπέρ της επέκτασης του, για να ευημερήσουν οι λαοί!!! Ο μηχανισμός του θανάτου, έγινε εργαλείο για την ειρήνη και τη συμφιλίωση των λαών!!! Καλοδεχούμενη επομένως η εκδήλωση, αφήστε και εμάς, που δεν λειτουργούμε με ρόπαλα και πέτρες, να μπούμε στην αίθουσα και να θέσουμε μερικά ερωτήματα.

      • Και κλάμα η κυρία Τσίπρα. Με το 3% το πολύ πολύ να καταφέρει να μπει στη Βουλή…αν φοράει γραβάτα!!!!

      • Το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί που έχουν πίτουρα μέσα στο κεφάλι και σας ψήφισαν δεν σημαίνει ότι πάντα θα πέφτουν με τα ψέματα και θα κλέβετε την ψήφο τους . Μετά την προδοσία στο θέμα Μακεδονίας θα περάσετε στην ανεργία .

  • Αρχίζω να το πιστεύω ειλικρινά. Μας ψεκάζουν ακατάπαυστα. Υπάρχουν ακόμη οπαδοί του Αρχιψεύταρου που συγκυβερνά.

  • Οι “δημοκράτες” της Ψευτοαριστεράς γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια για να μην πω τίποτα χειρότερο την Λαϊκή Βούληση !!!
    Είναι πολλά τα λεφτά από τον Σόρρος !!!

  • δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ το μαύρο που θα πέσει στις εκλογές είναι μη αναστρέψιμο. Όσο σανό και να μοιράσουν στους ψηφοφόρους, το… φούμο στις κάλπες θα παραπέμπει στις τελευταίες εκλογές. Τότε μαύρισαν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Τώρα είναι η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ…

  • ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΕΨΑΤΕ 35 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ,ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

  • Το μόνο σίγουρο αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι οτι θέλουν να προκαλέσουν, όταν υπάρχει αναβρασμός ποτέ δεν ρίχνεις λάδι στην πληγή, κι εφόσον είναι ανοιχτή η εκδήλωση θα υπάρχει κι ο σχετικός αντίλογος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.