H εκδήλωση του 2ου ΕΠΑ. Λ. Κοζάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Φωτογραφίες)

8 Δεκεμβρίου 2016
10:39
Κανένα σχόλιο

Την Δευτέρα 5/12/2016 πραγματοποιήθηκε στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης εκδήλωση από το τμήμα Φυσιοθεραπείας του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία με κύριο ομιλητή τον κ. Κούτσιανο Βασίλειο, πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα αναπηρίας . Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από βιωματικά παιχνίδια ( ποδόσφαιρο τυφλών- σκυταλοδρομία με αναπηρικά αμαξίδια ) με την συμμετοχή των μαθητών και έγινε προσομοίωση της αναπηρίας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • Τον κ. Κούτσιανο Βασίλειο
  • Την φυσιοθεραπεύτρια του ΚΕΔΔΥ κ. Ολυμπία Βλιαγκόφτη , η συμβολή της οποίας ήταν σημαντική για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης
  • Το ΚΕΔΔΥ Κοζάνης για τη συνεργασία του
  • Τον κ. Αλμασίδη Χρήστο για την ευγενή χορηγία υλικού και τους συνεργάτες του, κ. Δόδουρα Γεώργιο και κ. Αλμασίδου Σταυριάννα
  • Το Ειδικό Σχολείο Κοζάνης
  • Το Ειδικό Εργαστήριο Κοζάνης
  • Την Κιβωτό, Κέντρο Αποθεραπείας ,Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμΑ για τη χορήγηση υλικού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.