kozan.gr: Την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το συλλαλητήριο για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό – Τι ειπώθηκε στη σημερινή σύσκεψη συλλόγων (Bίντεο & Φωτογραφίες)

26 Ιουνίου 2018
14:22

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το συλλαλητήριο για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, μετά από ομόφωνη απόφαση των πολιτιστικών συλλογών που συμμετείχαν στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης, για τον καλύτερο συντονισμό του συλλαλητηρίου. Να θυμίσουμε πως το συλλαλητήριο ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 28 Ιουνίου, αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας και λόγω του Εσπερινού (Εορτασμός Πέτρου και Παύλου, που είναι προγραμματισμένος, εκείνη την ημέρα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικόλαου), μετατέθηκε  για την Πέμπτη 5/7. Ομιλητές θα είναι ο Στρατηγός ε.α. Νικόλαος Καρατουλιώτης, καθώς και ο γραμματέας του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών κ. Γιάννης Χαμιζίδης. Αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα στη σημερινή σύσκεψη είναι το γεγονός πως η διαδήλωση πρέπει να γίνει σε ειρηνικό κλίμα χωρίς εντάσεις.

47 σχόλια

      • Τρολλάκη η εκδήλωση είναι αυθόρμητο κάλεσμα των πολιτών της Κοζάνης που αγκάλιασαν οι σύλλογοι της περιοχής. Όσο και να γράφεις δεν πείθεις. Για φασίστες και εθνίκια πήγαινε κοιτάξουμε στον καθρέπτη και θα δεις το πρόσωπο του φασίστα! Στον τόπο του Λασσάνη δε χωρούν σκοπιανοτσολιάδες!

        • Ο Ανώνυμος at 15:37 μάλλον ειρωνεύεται τον Καρανίκα. Ο οποίος νε νεώτερη δήλωσή του:

          Ξαναχτύπησε Ο Καρανίκας: «Ρουφιανοφασιστάκια» Όσοι Επικρίνουν Τη Συμφωνία Των Πρεσπών
          newsthessaloniki.g 23-6-18

        • Μαζί σου, αλλά στην ίδια πρόταση χώρεσες το “δεν είμαστε φασίστες και εθνίκια” αλλά οι άλλοι είναι “σκοπιανοτσολιάδες”. Ή όλα ή τίποτα;

  • Αντί να ψάχνουν στα αρχεία τους για το τι έλεγε η Αυγή και ο Συνασπισμός πριν από 26 χρόνια, καλό θα ήταν να μας πουν οι παραδοσιακά πατριδοκάπηλοι και όψιμοι “Μακεδονομάχοι” πώς γίνεται η ΝΔ να συντάσσεται με τα συλλαλητήρια, ενώ οι κυβερνήσεις της ΝΔ, με τον πλέον επίσημο τρόπο, συζητούσαν για λύση στη βάση της σύνθετης ονομασίας…..

    • ΠΟΙΑ ΝΔ ΡΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΤΣΟΛΙΑ; ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ; ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ; ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΗΡΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ; ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ;

    • ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
      ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ!
      ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ”!!!

  • Ακούω όλα τα κόμματα.
    Θα τα έκαναν καλύτερα από την κυβέρνηση.
    Αφού κύριοι ήσαστε καλύτεροι, κυβερνούσατε 40 χρονιά, γιατί πτωχεύσατε την χώρα και τον λαό;;

  • Σήμερα έχει δημοτικό συμβούλιο – περιμένω να πάρει θέση.

    Μπράβο στους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου και στις κοζανίσσες μαμάδες!

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΖΑΝΙΤΩΝ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

  • Στρατηγέ Καρατουλιώτη μας έλειψαν οι εκπομπές σου, ειδικά τότε που είχες καλεσμένη την Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ και συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου κα Νίνα Γκατζούλη, και όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν και σήμερα βλέπουμε να συμβαίνουν. Περιμένουμε πως και πως να σε ακούσουμε από κοντά!

    • ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ”. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ TWEETS ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ. ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

  • Τι έγινε σκοπιανοτσολιάδες; Έπεσε το κάστρο του δημαρχείου και της ζεπ και τρέχετε πανικόβλητοι; Θα σειστεί η Κοζάνη στο συλλαλητήριο! Μπράβο σε όλους τους συλλόγους! Ζήτω η Ελλάδα και η Μακεδονία μας! Ακομμάτιστα και πατριωτικά τιμούμε την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας!

  • Συγχαρητήρια για το Συλλαλητήριο. Θα μάστε εκεί κ θα ενισχύσουμε τον αγώνα απέναντι στους απατριδες, άξεστους φιλοσκοπιανους και στους πολιτικούς απατεώνες που πρόδωσαν τη Μακεδονία μας. Ο αγώνας τώρα ξεκινα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

    • Τώρα μιλάς σωστά. Το πρόβλημα σου δεν ειναι η Μακεδονία αλλά οι απατριδες, άξεστοι φιλοσκοπιανοί και πολιτικοί απατεώνες.
      Αυτά για να μην πει κανείς πως δεν ήξερε. Και ειδικά εσείς Κύριοι του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών που κουβαλάτε ένα Σύνδεσμο με μεγάλη ιστορία.

  • Μπραβο στα τρολακια καθε τυπου που σε τετοιους χαλεπους καιρους μπορουν κ βγαζουν ακομα το ψωμακι τους!Μπραβο στους πατριωτες του πληκτρολογιου κ του καναπε!Μπραβο στους συλλογους κτλ οργανωσεις που καπηλευονται οτι μπορουν!!!Οπου γαμος κ χαρα μπροστα αλλα απο ουσια τιποτα!!!Κ ΜΠΡΑΒΟ στη γυναικα που ειχε ολη αυτη την ιδεα κ πρωτοστατισε ωστε να ξυπνησει ολη η Κοζανη του Σουρδισταν!!!Κ οχι βεβαια στις κοζανιτισσες μαμαδες γιατι η ομαδα( οι διαχειριστριες)ενηψε τας χειρας !!Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!!!Σουρδοι μεχρι το κοκκαλο.-

  • Από Βέροια ερχόμαστε εκατοντάδες. Μόλις ανακοινώθηκε η οργάνωση συλλαλητηρίου στις 11/7/2018 και στην ιστορική ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΒΕΡΓΙΝΑ στις 7.30 μ.μ. Στην συνάντηση που έγινε χθές 25/6/2018 στην Πατρίδα Ημαθίας συμμετείχαν πάνω από 50 σύλλογοι και φορείς.ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  • Μετά από τα πολλά αρρνητικά σχόλια που άκουσε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών τελευταία για την αδράνεια που έδειξε στο εθνικό μας θέμα, κατάλαβε επιτέλους, ποιο είναι το χρέος του. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ…

  • Μπράβο στους συμπολίτες μας που είχαν την πρωτοβουλία, στο Σύνδεσμο Γραμμάτων & Τεχνών και σε όλους τους συλλόγους, συμμετέχοντες και ομιλητές. Θα δώσουμε όλοι το βροντερό παρών, πατριωτικά και ακομμάτιστα, με αγάπη για τον τόπο μας!

  • Ο οικολογοσυριζαίος του Δημαρχείου, είπε οτι δεν τον αφορά το συλλαλητήριο και σήμερα δεν ήθελε να βγεί ψήφισμα κατά της συμφωνίας, μαύρισμα απο όλους μας στις εκλογές

  • υπάρχουν πάνω από 50 σύλλογοι στην περιοχή της Κοζάνης
    βλέπω 13 συλλόγους να συμμετέχουν
    δεν το λες και επιτυχία

  • Ο ΜΑκεδονικος Κοζάνης δηλώνει παρόν με ανακοίνωση του .Έχει και επίκαιρο όνομα ..Όλοι στο συλλαλητήριο γιατί ως Κοζανιτες ακούσαμε πολλά για την απάθεια που έδειξαν κάποιοι και μας πήρε όλους η μπάλα

  • Μπορείτε να κάνετε ότι εκδήλωσης θέλετε για το Μακεδονικό αν και είστε τελείως ανιστόρητη. Θα παραβρεθώ και εγώ! Αλλα μη δω κανέναν φασίστα της Χ.Α με σβάστικες. Θα πέσει φάπα. Πάρτε α μέτρα σας!!! Κάντε περιφρούρηση!!! Για να μην αμαυρωθεί άλλο ένα συλλαλητήριο από τους απόγονους του Χίτλερ.

  • τους συλλογους που βλεπω ,ποιος τους καλεσε? γιατι απουσιαζουν αρκετοι αλλοι ,που προφανως ΔΕΝ τους καλεσε κανενας.Μακεδονες ειμαστε κ στην ιδια πολη ζουμε…!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.