Συγχαρητήρια Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη σε διακριθέντες αθλητές και μαθητές του Δήμου

26 Ιουνίου 2018
15:47

Οι αλλεπάλληλες πρωτιές και διακρίσεις αθλητών και αθλητριών Ομάδων ,Σωματείων και Συλλόγων της Πτολεμαΐδας, αλλά και μαθητών Σχολείων του Δήμου Εορδαίας , μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι διότι τιμούν και προβάλλουν στο πανελλήνιο ολόκληρη την περιοχή μας. Ως Δήμος Εορδαίας συγχαίρουμε θερμά:

-Τους δύο αθλητές Ιωάννη Μήγγο και Έφη Καγιογλίδου της Ομάδας του «Πτολεμαίου» , για την κατάκτηση ΧΡΥΣΩΝ στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου ΑΜΕΑ , που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας .

-Τη Γραμματούλα Χριστίδου και τους άλλους αθλητές του Α.Μ.Γ. Ομίλου «Εορδαϊκή Δύναμη» Πτολεμαΐδας, για την κατάκτηση πολλών μεταλλίων σε Πρωταθλήματα ΤΑΕ-KWON-DO της Ελλάδος, αλλά και για τις σημαντικές διεθνείς διακρίσεις τους .

-Την αγωνιστική Ομάδα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας , για τη συνεχή συγκομιδή πολλών νέων μεταλλίων από Πανελλήνια πρωταθλήματα.

-Τους μαθητές-μέλη των τεσσάρων Σκακιστικών Ομίλων της Πτολεμαΐδας, για την κατάκτηση της σημαντικών κυπέλλων σε διάφορα Πρωταθλήματα , αλλά και για τις πρόσφατες πρωτιές στο 5ο Τουρνουά γρήγορου σκακιού , που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαϊδα.

-Το Νίκο Μαυρίδη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuilding, που διεξήχθη πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη .

-Τους Αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας για τις επιδόσεις τους στο 1ο Τριεθνές Τουρνουά , που διοργάνωσε ο Όμιλος στην Πτολεμαϊδα , σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.

– Επίσης συγχαίρουμε τους 3 μαθητές Ευδοξία Ορφανίδου, Ελένη Λάτσιου και Αχιλλέας Γρηγοριάδης του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας για τη βράβευσή τους στο 2ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας που διεξήχθη στην Κοζάνη , τους 4 μαθητές Ευδοξία Ορφανίδου , Σάββα Λευκόπουλο , Παναγιώτη Νιλολαϊδη και Δανάη Νικολαίδου για τις διακρίσεις τους στο 7ο Μαθητικό Πρωτάθλημα ΣΚΡΑΜΠΛ Πτολεμαϊδας και τους 2 μαθητές Ελένη Παπαστεργίου και Αχιλλέα Γρηγοριάδη για την βράβευσή τους στο 2ο Πανελλήνιο Πρόγραμμα για τον Ποντιακό Ελληνισμό.

-Τους μαθητές Παναγιώτη Αρβανίτη, Ελένη Τσαγγαλίδου , Λεβεντιά Τουρτούρη και Μαρία Σπανού του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας για τη διάκρισή τους στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θαλή» και «Υπατία» .

-Τις 2 μαθήτριες Ζωή Δαλάκα και Δήμητρα Μπακάλη του Γυμνασίου Ανατολικού Εορδαίας για τη βράβευσή τους στο Β ΄ Πανελλήνιο Μαθητικό –Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της ΕΠΟΚ Ελλάδος .

Επί πλέον όσους άλλους αθλητές και μαθητές διακρίθηκαν μέσα από διάφορες διοργανώσεις , προβάλλοντας το Δήμο Εορδαίας.

2 σχόλια

  • Μάζεψε κανένα αδέσποτο πριν γίνει κανένα σοβαρό κακό δήμαρχε και άσε τα συγχαρητήρια, Γέμισε καμιά λακκούβα, κόψε τα αγριόχορτα και άλλαξε τις λάμπες για τον άθλιο φωτισμό Ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά αν δεν τα πω θα σκάσω.
    Υ.Γ Θα τα ζητήσω και από το άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα.

    • Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
      -Ο Αλέξης κόβει κορδέλες ο Σάββας μοιράζει συγχαρητήρια …Τι είχαν τα έρμα και ψοφούσαν????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.